**KRISTIANSAND: Kranglete gjester knuste rute på Spot

00.20:** Politiet får melding fra restaurant Spot, som trenger bistand for å stoppe noen kranglete gjester. Patruljen bortviser to personer som er 17 og 18 år gamle. Restauranten vil anmelde forholdet. Det ble blant annet knust en rute på stedet.

**ARENDAL: Arrestert for konemishandling

00.25:** Patruljen rykker ut til privatbolig i Arendal hvor en mann har utøvet vold mot sin kone. Den 37 år gamle mannen blir tatt med til arresten og det opprettes sak mot ham.

**FARSUND: Mann pågrepet etter husbråk

00.23:** Melding om husbråk i Farsund. Patruljen fjerner en overstadig beruset mann som kjøres til arresten i Kristiansand.

**MARNARDAL: Ba om hjelp til å håndtere 14-åring

00.49:** En barnevernsinstitusjon i Marnardal ber om bistand fra politiet. De ansatte klarer ikke å rå med en 14-åring beboer på stedet.

**LILLESAND: Traktor tok fyr på E 18

01.13:** Melding om brann i en traktor på E 18, østgående retning. Fører har selv greid å slukke brannen. Det er sendt bergningsbil til stedet.

**ARENDAL: Full 19-åring eglet vaktene

01.18:** Patruljen i Arendal må kjøre en overstadig beruset mann på 19 år til arresten etter at han eglet seg inn på vakter på ett utested.

**ARENDAL: Full fest på Vatnebu

01.59:** Det har vært arrangert en fest på Vatnebu kretslokale. Festen har tatt litt av. Det er blant annet knust noen ruter på stedet. To patruljer til stedet, men det hele var allerede roet ned.

**KRISTIANSAND: Mann slått bevisstløs

02.26:** En av patruljene i Kristiansand kommer over ett voldstilfelle i Markensgate. En person skal være bevisstløs. Ambulanse og flere patruljer tilkalles til stedet. En person kjøres til akuttmottaket på sykehuset. Politiet arresterer to svenske statsborgere, mistenkt for å ha en rolle i forholdet. Forholdet følges opp videre i forhold til hva som kommer fram i avhør. SISTE: Sørlandet sykehus Kristiansand opplyser søndag at mannens tilstand er stabil.

**KRISTIANSAND: 22-åring slått ned i slagsmål

02.49:** Patrulje i Kristiansand kommer over nok et slagsmål i Tollbodgata. En yngre mann er påført kutt i panne og nese. Politiet pågriper en 20 år gammel mann, mistenkt for å ha slått ned 22-åringen.

**LILLESAND: Fant halvnaken, beruset 20-åring

03.21:** Politiet får telefon fra en person i Høvåg som har funnet og tatt vare på en barkroppet og beruset ung mann på 20 år fra distriktet. Politiet kjører ham til sin bopel.

**ARENDAL: Pågrep 23-åring

03.32:** Patruljen i Arendal innbringer en beruset 23-åring fra Arendal til arresten etter at han hadde forulempet og sjikanert politiets tjenestemenn.

**ARENDAL: Brann i driftsbygning

05.29:** Se egen sak. 110 melder om at det er brann i ett uthus i Riseveien. Ikke folk eller dyr i bygget. Eier er på stedet. Brannvesnet lar det brenne ned da det var mistanke om at det kunne være dynamitt på stedet.

**MANDAL: Trailer forlatt i grøfta

05.43:** Politiet får inn melding om en trailer som står godt plantet i en grøft. Motoren sviver. Patruljen melder at nøklene står i bilen. Det er skader på bilen, som tilhører et firma rett i nærheten av ulykkesstedet. På området hvor firmaet har sine lastebiler er det også en annen sjåfør til stede, men han kan ikke gi noen forklaring på hvorfor en av bilene er kjørt ut i grøfta. Politiet har ennå ikke fått tak i noen andre fra firmaet.

**ARENDAL: Forlot skadet Ford midt i veien

05.47:** På Gamle Songevei finner politiet en Ford Escort forlatt i veibanen. Det er betydelige skader på bilen. Politiet har ikke klart å få tak i bilens eier. Bilen er tauet inn av bilbergningsfirma.

**LILLESAND: Mistenkt for promillekjøring

12.06:** Mann 32 år fra Grimstad stanset på E 18 Storemyr mistenkt for promillekjøring. Mannen er anmeldt, blodprøve er tappet på legevakta.

**KRISTIANSAND: Kummer flyter over

14.20:** Det ble meldt om kumlokk som hoppet av en kum på Stemmane. Trolig skyldes det høyt vanntrykk i kummen. Ingeniørvesenet ble satt på saken.

**ARENDAL: Grovt tyveri

14.28:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en bod på Saltrød. En hengeløs er brutt opp. Et keyboard og en koffert er stjålet. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Trailer med trøbbel

17.16:** En lithauisk trailer mistet lufttrykket på bremsene i Barsølveien ved Torshov Bilrekvisita. Køen ble stående ut til E 18. Politiet dirigerte trafikken før bilbergingsfirma fikk fjernet bilen.

**FARSUND: Ble påkjørt

17.46:** En uregistrert rød bil skal ha kjørt på en bil i støtfangeren på Vanse. Sjåføren i den rød bilen stakk fra stedet. En patrulje har kikket etter bilen, men uten å finne den.

**BIRKENES: Tapte skilt

19.18:** Bilskilt BN83964 er stjålet eller tapt fra en bil på Birkeland.

**MANDAL: Trafikkulykke

19.52:** Les mer i egen sak.

**LILLESAND: Kjørte for fort

20.50:** En mann (45) ble målt til 144,72 km/t i 100-sonen på E 18 ved Skifjell. Bilisten ble anmeldt og fikk førerkortet midlertidig beslaglagt.

**ARENDAL: Tapt kjennemerke

22.49:** Registreringsnummer KB 22346 er meldt tap eller stjålet fra Saltrød.

**MANDAL: Trafikkuhell

22.54:** Les mer i egen sak.