**MANDAL: Bråk

00.23:** Vaktene på Kroa i Store Elvegata ba om bistand i forbindelse med en beruset person som nektet å forlate stedet. En patrulje ble dirigert til stedet, men da hadde vedkommende forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

00.39:** En politipatrulje ble stanset på Østre Ringvei. Bilføreren, en mann (31), mistenkes for fyllekjøring. Førerkortet beslaglegges, mannen måtte avlegge blodprøve og han anmeldes.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

01.11:** En grå Opel Corsa med kjennemerke PP90426 ble stjålet fra et ungdomssted i Salbustadveien. Eieren er frastjålet nøkkelen og han mener at tyveriet har skjedd etter 22.00 i går kveld.

**VEGÅRSHEI: Kjørte villmann

01.29:** Politiet kalt ut etter melding om en ATV som kjørte villmann på Ubergsmoen i Vegårshei.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.36:** En patrulje fra Arendal pågrep en person for ordensforstyrrelse fra restaurant Kastelle. Personen hadde vært i klammeri med dørvakter og ble anmeldt.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.49:** En person pågrepet på restaurant Sjøloftet for ordensforstyrrelse. Vedkommende anmeldes.

**MANDAL: Nektet å stanse

02.26:** Patruljen i Mandal kommer over en bil som de ønsker å kontrolere. Den stopper ikke på signal. Bilen kjører ut på E 18 og mot Vigeland. Patruljen avbryter videre forsøk på å stoppe bilen på grunn av vei og føreforhold. Bilens registreringsnummer er notert og eier vil bli kontaktet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på Parko

02.35:** Operasjonssentralen får inn melding om at det har vært et slagsmål på Parko i Kristiansand. Personalia på de to involverte er notert og en fornærmet mann på 43 vil vurdere anmeldelse av mistenkte på 26 år.

**ARENDAL: Kjørte full dame hjem

02.41:** Patruljen i Arendal må hjelpe en sterkt beruset kvinne på 23 år hjem til sin bolig i det kalde været.

**ARENDAL: Enda en full dame

02.45:** Fra en resturant i Arendal sentrum må patruljen kjøre hjem en enda yngre kvinne på bare 20 år, som er sterkt beruset.

**MANDAL: Moped-brann i Orelunden

02.49:** Operasjonssentralen får inn melding om at det skulle brenne i Orelunden i Mandal. Nå viser det seg at det er en moped som har brent opp. Eier hadde gått fra stedet, men han er kjent.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

03.05:** En 39 år gammel herre blir anmeldt av patruljen for urinering i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Full mann kjørt hjem

03.44:** Nok en beruset vandrer ute gatelangs. Patrulje i Kristiansand kjører ham hjem til varmen nord for Sødal.

**KRISTIANSAND: Setesdøl bortvist

04.15:** En mannsperson oppfører seg ufint i resepsjonen på Caledonien. En patrulje sendes til stedet og bortviser en 30-åring fra Setesdalen.

**KRISTIANSAND: Vogntog fast på Hellemyr

05.38:** Utenlandsk vogntog har kjørt seg fast ved Hellemyr på E 39. Vogntoget blir trukket opp til Rige i påvente av å få kjetting på.

**KRISTIANSAND: Edru person tatt i promillekontroll

05.46:** Patruljene avholdt promillekontroll i og rundt sentrum natt til lørdag. 30 bilførere kontrollert. En anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Stengte tunnel fordi brannslukningsapparat ble stjålet

07.02:** Veivesenet melder at et brannslukningsapparat er fjernet fra en tunnel, som derfor blir stengt Tunnelen sjekket av politipatrulje som kunne melde at det ikke var noe brann der.

**KRISTIANSAND: Full hotellgjest pågrepet

07.52:** En vekter på et av byens hoteller melder om en utagerende gjest som de ikke rår med. De ber om hjelp. Ny melding før patruljen rakk frem om at vedkommende også gikk til fysisk angrep på folk. Patruljen innbringer en mannsperson på 25 år, bosatt i Kristiansand. Anmeldes for besittelse av ulovlige tabletter samt for å nekte å etterkomme pålegg fra politiet. Mannen er innsatt i arrest.

**KRISTIANSAND: Kaos på veiene

08.41:** Nettbuss melder om tendenser til kaos fra E 18 opp til Smits Auto i Barstølveien. En eller flere trailere står fast. Beringsbil er på vei. Veivesenet vil ikke brøyte før disse er bedre. Veivesenet ordner skilting som foreløpig stenger den avkjørselen.

Siste: Forholdet ser ut til å ordne seg sånn noenlunde. Bussene er for øvrig pålagt å kjøre med kjettinger inntil føret er bedre.

**KRISTIANSAND: Overstadig 60-åring på 7-Eleven

10.42:** Melding om overstadig beruset mann på stedet. Kjørt til drukkenskapsarrest etter en sjekk på legevakta.. 60 år gammel mann.

**VENNESLA: Innbrudd på Graslijordet

11.17:** Melder at de har hatt innbrudd på stedet, antagelig i løpet av natta. Knust rute og tatt lommebok og en pc. Politiet på vei til stedet.

**KRISTIANSAND: Slukket brann i naboens traktor

11.43:** Melding om branntilløp i traktor. Eieren var ikke hjemme. Naboen fikk slukket med snø og brannslukningsapparat.

**ARENDAL: Fant narkoman i kott

11.54:** Betjeningen ved Maxis kjøpesenter i Arendal overrasket en narkoman som befant seg i et kott. Vedkommende likte ikke å bli funnet, og oppførte seg truende. Personen forsvant fra stedet før politiet kom.

**ARENDAL: Drivende jolle

12.07:** Politiet fikk flere meldinger om en båt som driver i sjøen ved Strømmen. De fant en rød Pioner jolle, og det var ingen personer i den.

**RISØR: Enebolig endevendt

12.53:** Det har vært innbrudd i en ubebodd bolig i Sønderled. Kjellerdøren er brutt opp. Og huset er endevandt. Forholdet blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Trailere med problemer

14.12:** Det begynte å komme inn meldinger om trailere med problemer i bakkene, dette gjaldt spesielt i Skjeggestadbakkene fra Sira i retning mot Flekkefjord. Også politipatruljen som kjørte til stedet møtte trafikale problemer. Kolla 15.25 kom det fortsatt meldinger om problemer, men da på begge sider av bomstasjonen vest for Lyngdal.

**ARENDAL: Beruset mann lagde problemer

14.58:** En beruset mann lager problemer på Sisters rest. Politiet rykker ut og tar med seg en 41-åring, som også er i besittelse av tabletter som han ikke kan gjøre rede for.

**SONGDALEN: Fant igjen stjålet bil

18.24:** En bil som ble meldt stjålet fra Salbustadveien torsdag kveld ble fredag funnet igjen i Nye Kirkeveg på Nodeland. En 17 år gammel gutt ble pågrepet og mistenkt for bilbrukstyveriet. Han ble tatt med til sentralarresten i Kristiansand, mens bilen kom tilbake til sin eier.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet

20.34:** En bil som ble meldt stjålet fra et parkeringshus iKristiansand 2. desember dukket opp igjen i Fagerdalsveien. Bilen blir tauet inn for å sikre spor, ogeieren er orientert.

**ARENDAL: Vogntog kjørte av veien

20.41:** Politiet fikk melding om at et vogntog fra Litauen haddekjørt delvis av veien på E 18 rett øst for Haslestad Ingen personer kom tilskade, men det ble litt trafikale problemer på stedet fordi tilhengeren tilvogntoget sperret vestgående løp. Politipatrulje og bilberging kom til stedet,og det ble oppdaget uregelmessigheter ved dekkene både på bil og henger. Sjåførenble tatt med til politistasjonen.

**FARSUND: Tyvkoblet bensinpumpe

21.37:** I løpet av lørdag tyvkoblet noen en ubetjent bensinpumpesom tilhører Agder Olje. Pumpa står ved Europris Mosvold i Farsund, men det erforeløpig uklart hvor mye drivstoff som er stjålet. Pumpa er nå blittsperret. Forholdet vil bli anmeldt såsnart som mulig.

**KRISTIANSAND: Fest i Dronningens gate

22.42:** Det kom klager på fest og høy musikk i Dronningensgate. En politipatrulje reiste til stedet og gjenopprettet natteroen.