MANDAL: Det var natt til påskeaften at mannen, som er i 40-årene, ble funnet i en blodpøl utenfor Kroen, melder Lindesnes Avis.

Mannen ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand, og derfra til Ullevål Universitetssykehus i Oslo i bevisstløs tilstand. Han har pådratt seg hodeskader.

— Politiet i Oslo har nå hatt en kort samtale med 40-åringen på sykehuset. På bakgrunn av det som har kommet frem i denne samtalen, er det indikasjoner på at mannen kan ha vært utsatt for en voldsepisode. Derfor ønsker politiet nå opplysninger fra mulige vitner, sier politiavdelingssjef Bjart Gabrielsen ved Mandal politistasjon til fvn.no.

Den skadene 40-åringen hadde vært på en konsert på Venterommet fredag kveld. Han ble funnet helt tilfeldig av en politipatrulje utenfor Kroen i St. Elvegate 4. - Ut fra det vi vet, kan den mulige voldsepisoden ha skjedd utenfor ICA i Mandal sentrum.

— Politiet i Mandal vil gjerne ha informasjon fra folk som har oppholdt seg pås trekningen Venterommet, hvor det var konsert fredagskvelden frem til Kroen i tidsrommet 01.30 til 05.30 natt til lørdag for en snau uke siden, sier politistasjonssjefen.