MANDAL: Urinering

En 23 år gammel mann ble i natt bøtelagt for å ha urinert på offentlig sted i Mandal.

**KRISTIANSAND: Skating

00.24** fikk politiet klager på støy fra noen som skatet i Kirkegata. Da patruljen kom til stedet møtte de noen ungdommer som gikk fra stedet.

ARENDAL: Slagsmål

Politiet fikk i natt melding om to kvinner som slåss på utestedet Castellet i Arendal. En av kvinnene hadde også gått løs på en av vaktene. Kvinnen, som er 20 år gammel, ble derfor innsatt i arresten og anmeldt.

**GRIMSTAD: Aggregat

00.37** fikk politiet melding om mistenkelig bråk fra et anleggsområdet i Grimstad. Det viste seg at det var et aggregat på en lastebil som plutselig hadde startet.

**KVINESDAL: Ungdommer

01.29** fikk politiet melding fra vaktene i Sarons Dal om at en gruppe med ungdommer laget kvalm ved parkeringsplassen på Hamrebakken. En politipatrulje kjørte i området, men fant ingen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.37** fikk politiet melding om slagsmål ved Statoil i Elvegaten. Patruljen ordnet opp i forholdet på stedet.

**KRISTIANSAND: Melding om innbrudd

03.31** fikk politiet melding fra en som så en gruppe med ungdommer ta seg inn i lokalene til Vågsbygd seilforening. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at ungdommene hadde fått tillatelse til å være der.

**ARENDAL: Høy musikk i gjestehavna

04.22** fikk politiet melding om høy musikk fra to båter i gjestehavna i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet, og natteroen ble gjenopprettet.

**MANDAL: Sov på sykkelsti

05.05** fikk politiet melding om en beruset mann som lå og sov på en sykkelsti bak rådhuset i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og de fikk stablet mannen på beina og sendt ham hjem.

**LYNGDAL: Plagsom festdeltaker

05.08** måtte politiet reise ut til en fest i Lyngdal og sende hjem en mann som ikke ville forlate stedet.

**ARENDAL: Innbrudd og hærverk

05.37** fikk politiet melding om innbrud i minst fire båter i båthavna tilhørende Gard i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det hadde vært innbrudd i minst fem båter. Tyvene hadde tømt pulverapparatene i båtene. De hadde også brukt pulverapparatene til å tilgrise noen biler på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.47** fikk politiet melding om at en mann forsøkte å gjøre innbrudd i en bolig i Holbergsgate. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det var en tidligere eier av boligen som forsøkte å komme seg inn. Mannen, som er 45 år gammel, ble tatt med inn til politistasjonen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i konteiner

08.38** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i en konteiner i Vigeveien. Det ble stjålet en del verktøy fra konteineren.