KRISTIANSAND: Det var like før klokken 01 natt til søndag at politiet ble varslet om at fire biler hadde fått glassruter knust utenfor bilforhandleren. Ifølge melder må ruteknusingen ha skjedd i tidsrommet 20.30 — 00.00, opplyser politiet.

Ingenting skal være stjålet fra bilene. Det dreier seg dermed om skadeverk.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på rutebilen

00.01** Politiet får melding om et større slagsmål utenfor rutebilstasjonen i Kristiansand. Da patruljen kom til stedet, hadde slåsshanene forlatt stedet.

**ARENDAL: Måtte temme aggressiv tigger

00.09** Politiet måtte i natt innbringe en rumensk kvinnelig tigger som opptrådte svært aggessivt overfor folk i Arendal. Kvinnen kunne verken norsk eller engelsk. Ved hjelp av kreativt tegnspråk klarte politimennene å formidle at kvinnen måtte oppførse seg. Det ble også foretatt id-test.

**LILLESAND: 18-åring mistet lappen

00.22** En ung kvinne klaget over smerter i hodet etter at bilen hun satt i traff autovernet like ved avkjørselen mot Høvåg på E 18 i Lillesand. Den 18 år gamle sjåføren ble fratatt lappen på stedet.

**GRIMSTAD: Skremte hestejenter

01.36** En jentegjeng i alderen 10 - 15 år fikk seg en ubehagelig natt da flere gutter fant ut at de skulle skremme jentene som overnattet i telt på en hesteleir. Ifølge politiet skal guttene ha lusket rundt i området og laget skumle lyder. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da hadde guttene forlatt området.

**KRISTIANSAND: Båtfører promilletatt

02.03** får politiet melding fra en patrulje om at en 24 år gammel mann fra Kristiansand er pågrepet og siktet for promillekjøring. Han hadde blåst på politiets promilleapparat. Resultatet viste en promillekonsentrasjon i blodet på 1,24. Mannen ble tatt med til legevakt for utvidet prøve.

**KRISTIANSAND: Kastet flaske i ansiktet på bargjest

02.05** En mann fikk i natt en flaske i ansiktet inne på et utested i Tollbodgata i Kristiansand. Ifølge vitnet skal en gjeng ha vært ute etter bråk. Saken vil trolig bli anmeldt til mandag, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Gutter hang ned fra gangbro

02.14** Politiet fikk i natt telefon fra bekymrede vitner som så tre gutter som hang ned i fra gangbroa som går over E 18 i Hannevika vest for sentrum. Politiet rykket ut til stedet og påtraff tre gutter som passet til beskrivelsen. De tre guttene viste seg å være 14 år. De ble overlatt til foreldrene.

**LILLESAND: Lagde bråk i gjestehavna

02.15** Politiet måtte gripe inn da det endte med baksetak mellom båtturister og en gjeng ungdommer i gjestehavna i natt. Ifølge vitner skal ungdommene ha kommet på en flåte inn til Lillesand. De skal ha laget bråk og kvalm. Under basketaket havnet flere av de involverte i vannet. Politiet påla en edru båtfører å dra flåten til Kokkenes Camping.

**GRIMSTAD: Tørrkokt gryte

02.17** En person ble brakt til legevakt for sjekk etter at det ble kraftig røykutvikling på en adresse i Løkkestredet i Grimstad. Ifølge politiet skyldtes brannen en tørrkokt gryte. Det ble små skader på boligen.

**ARENDAL: Pirattaxi-sjåfør anmeldt

02.22** En 44 år gammel mann ble i natt anmeldt etter at han ble stoppet med passasjerer i bilen langs riksvei 420 mellom Arendal og Grimstad. Mannen kjørte privatbil og hadde ikke drosjeløyve. Passasjerene kunne bekrefte overfor politiet at mannen kjørte pirattaxi. Førerkortet ble beslaglagt.

**ARENDAL: Kvinne funnet forslått

02.30** Politiet kom i natt over en 20 år gammel kvinne som var kraftig forslått i sentrum av Arendal. Politiet hadde vanskeligheter med å få ut av kvinnen hva hun var utsatt for. Hun blødde kraftig fra hodet. En ambulanse tok kvinnen med til legevakten. Saken vil trolig bli videre etterforsket.

**KRISTIANSAND: To menn slått ned

03.02** To menn ble i natt slått ned utenfor utestedet Frøken Larsen i Markens gate i Kristiansand. Det er ingen mistenkte i saken. De to mennene er en 28-åring fra Kristiansand og en 26-åring fra Sarpsborg.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate politibil

03.08** En mann ble i natt fraktet ut av sentrum av en politipatrulje fordi patruljen mente det var sengetid for mannen. Han nektet imidlertid å forlate politibilen. Dermed ble han i stedet satt i arresten og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

**KRISTIANSAND: I fjellveggen i Voie

03.09** Politiet fikk i natt melding om en bil som lå i fjellveggen i Skonnertveien i Vågsbygd. En patrulje rykket ut til stedet, men sjåføren var borte. Ved hjelp av registreringsnummeret fant politiet den hjemmehørende adressen til bilen. Her påtraff patruljen sønnen til eieren, en 19 år gammel mann. Politiet mistenker at mannen førte bilen. Han ble tatt med for promilletest. Patruljen ville også undersøke om han hadde glassbrott i hodebunnen.

**VENNESLA : Tatt med narkotika

03.12** En 23 år gammel sjåfør fra Vennesla ble i natt stoppet i Venneslaveien. I bilen fant politiet mindre mengder narkotika.

**GRIMSTAD: Veltet på sykkel

17.25:** En mann ramler på sykkel og skader skulderen. Han trenger hjelp av ambulanse. Mannen er på treningstur sammen med en kamerat langs kongeveien mellom Lillesand og Grimstad. Hendelsen skjer ved Østre Tyssekiltjønn.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten sertifikat

17.35:** En 22 år gammel mann fra Høvåg må innfinne seg med at det ennå vil gå betydelig tid før han får sertifikat for bil. Mannen pågripes av UP, etter å ha kjørt uten førerkort på E 18 ved Varoddbroa.

**MANDAL: Stjålet motorsykkel

19.03** Eier av en motorsykkel melder at han tror sykkelen er stjålet. Den var satt inn til reparasjon ved et verksted som ligger like ved Båtservice. En politipatrulje med god lokalkunnskap kjører til noen utvalgte adresser. De finner motorsykkelen. To menn pågripes og kjøres til arresten i Mandal hvor de blir værende til mandag. De vil da bli avhørt om en del innbrudd som er begått i samme område. Den ene er 31 år fra Eiken, den andre fra Mandal.

**ARENDAL: Amok

19.55** Ved McDonalds på Torvet går en 47 år gammel ire fra sans og samling. Han truer en liten gutt, slår ned en mann og skriker og skråler. Politiet pågriper han og kjører ham til arresten.

**VENNESLA: Bevæpnet

22.18** En politimann på vei til jobb ordner opp da en 53 år gammel mann i ubalanse går bevæpnet utenfor Esso-stasjonen i sentrum. Mannen har stjålet en del varer inne i butikken. Våpenet viser seg å være en gasspistol. Mannen pågripes og kjøres i arresten. Mandag vil han bli avhørt.