KRISTIANSAND: Enorme steinblokker raste ut i veien

KRISTIANSAND: Flere større båtmotorer stjålet ved Sodefjed

MANDAL: Tak blåste av hytte på Skjernøya

**ARENDAL: Kjørte for fort

12.16** En 20-åring fra Grimstad er tatt av UP for å ha kjørt bil i 87 kilometer i timen i 60-sona på Rise.

**FARSUND: Hytteinnbrudd

13.16** Det har vært innbrudd i en hytte på Spind. Gjerningspersonene har rotet en del rundt. Det er ikke oversikt over hva som er stjålet.

TVEDESTRAND: Semitrailer av veien

KRISTIANSAND: Unngikk frontkollisjon

16.03 : En bilist kjørte på Vesterveibroa, på vei vestover da en motgående bil kom over i mannens kjørebane. Han gjorde en unnamannøver, men unngik ikke at den møtende bilen knuste sidespeilet. Sjåføren i den første bilen fikk ikke med seg andre kjennetegn enn at bilen var mørk. Det gjorde derimot en annen bilist, som skrev ned nummeret og ga det til politiet. Vedkommende anmeldes for å ha kjørt fra stedet uten å oppgi personalia, og saken følges opp over helga.

MANDAL: Sykkelvelt

18.47: En syklist sneiet borti autovernet mellom sykkelstien og kjørebanen ved Ulvegjelet, og veltet. Skadeomfanget var tidligere fredag kveld uklart.

GRIMSTAD: Beruset ved kiosken

20.35: Politiet mottok klage på en beruset mann utenfor Mix-kiosken på Feviktoppen. Etter flere meldinger om den samme mannen, ble en patrulje sendt til stedet.

KRISTIANSAND: Uønsket i huset

20.55: En beboer på Andøya ber politiet om bistand med å få en gruppe østeuropeere til å fjerne seg fra huset sitt. Når politiet kommer, er tre polske statsborgere igjen. Disse blir bedt om å gå.

**VENNESLA: Frontkollisjon på riksvei 9

KRISTIANSAND: Rånere møtte politiet

22.13:** Politiet mottak klage på råning nær silokaia. Patruljen ordnet opp på stedet.