**KRISTIANSAND: Slagsmål mellom to personer

03.09** fikk politiet melding om slagsmål mellom to personer på utsiden av Patricks i Kristiansand. En person var blitt sparket mens han lå på bakken. Da politiet kom til stedet var gjerningsmannen forduftet, men identiteten hans er kjent og saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.24** fikk politiet melding om slagsmål i Vestre Strandgate ved rutebilstasjonen. En patrulje ble sendt til stedet og etter hvert ble de to kamphanene skilt og bortvist fra byen.

**MANDAL: Robåt

09.44** får politet melding om en robåt som ligger og driver i Skogsfjorden utenfor Mones feriesenter i Mandal. Båten har ligget der over lengre tid og anses som hittegods. Båten blir tauet inn til feriesenteret og politiet vil jobbe videre med å lokalisere eier.

**FROLAND: Båtbrann

10.31** får politiet melding om en bråtebrann på Messel i Froland. En patrulje rykker ut og det viser seg at en beboer på stedet har brent rusk og rask fra hagen og gått derifra uten å slukke skikkelig. Politiet får tak i ham og pålegger personen å slukke forsvarlig. Personen vil bli anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Forlot stedet

10.33** får politiet melding fra en person i Grimstad som har sett en bil rygge i en annen for så å forlate stedet. Eier av bilen det er voldt skade på blir kontaktet og vil anmelde forholdet. Politiet har ikke lykkes med å få tak i sjåføren av den andre bilen.

**ARENDAL: Stjålet bil

10.44** En patrulje i Arendal stopper en bil som viser seg å være stjålet fra Romeriket i Akershus. Fire personer fra Østlandet og Sørlandet blir pågrepet, en i besittelse av mindre mengder hasj. De vil bli avhørt i løpet av dagen.

**ARENDAL: Ødelagt tenningslås

10.52** . Politiet blir kontaktet av en sveitsisk motorsykkeleier på besøk i Norge. Han har parkert sykkelen sin i Amfi Arena i Arendal, hvor noen har forsøkt å stjele den. Blant annet er tenningslåsen ødelagg. Politiet sender en patrulje til stedet, som hjelper mannen med å fylle ut de nødvendige papirene og med å få orden på skadene. Forholdet er anmeldt.

**ÅMLI: Innbrudd i hytte

12.45** blir politiet kontaktet av en hytteeier i Åmli som har hatt uvedkommende på besøk. Fra hytten er det stjålet et aggregat, fiskeutstyr, dvd-filmer og en radio— og kassettspiller. Åstedsundersøkelse vil bli gjennomført.

**MANDAL: Husbråk

12.54** får politiet melding om husbråk i Mandal. Det skal være snakk om høylytt krangling mellom to beboere. En patrulje sendes til stedet men alt er ok når politiet ankommer boligen. De involverte opplyser å ha kranglet, men det har ikke skjedd noe utover det.

**ARENDAL: Skadeverk

13.58** får politiet melding om skadeverk på Lunderød skole i Arendal. En patrulje vil bli sendt til stedet. Skadeomfanget ukjent.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

Ca 14:40** En sort bil av merket BMW ble stjålet fra Abrahamsens Auto i Barstøleien, antakeligvis stjålet med nøkler. Bilens skilter er PP 41414, og bilen er enda ikke funnet.

**LYNGDAL/FLEKKEFJORD: Kjøring uten førerkort

14:40** Fikk politiet en melding om at det var en Ford Escort på vei fra Lyngdal mot Flekkefjord som oppførte seg noe merkelig på veien. Bilen ble stoppet av politiet i Flekkefjord og sjåføren viste seg å være en 17 år gammel asylsøker fra Armenia. Med seg i bilen hadde han også tyvegods som kunne spores direkte til blant annet Expert i Lyngdal. Gutten sitter nå i arresten hvor det er, eller vil bli, anskaffet en tolk for å forenkle situasjonen.