KRISTIANSAND: Han skynder seg å legge til at det er høyere utdanning han har lang erfaring fra og god oversikt over. Kunst er vel ikke det han kan mest om.

— Fakultetsdirektør er jo en administrativ stilling hvor jeg får ansvar for personal, ledelse og økonomi. Etter flere lederjobber hvor jeg slett ikke var den som kunne mest, skal det bli godt å komme tilbake UiA, sier Skisland.

Han sier dessuten at han nå følte tiden var inne til en fast og noe mindre profilert stilling. Skisland har vært både ordfører i Kristiansand og direktør i Start. Nå er han konsulent i selskapet Mentor Partner, hvor han er medeier. Som konsulent har han jobbet mye med innholdet i det nye svømme, bade og folkehelseanlegget Aquarama.

Skisland har teologisk embedseksamen og hovedfag fra Norges Idrettshøgskole, pluss grunnfag i matematikk og statistikk. Midt på nitti-tallet var Skisland dekan for fakultet for helse- og idrettsfag på daværende HiA, før han ble leder for allmennlærerutdanningen på høgskolen fra 1997 til 2000. — Fakultet for kunstfag er et spennende fakultet med mange høyt kvalifiserte ansatte og et meget spennende miljø innen både drama og klassisk og rytmisk musikk, sier Skisland, som gleder seg til å vende tilbake til UiA en gang etter sommerferien.