KRISTIANSAND: Mann omkom etter politijakt

EVJE OG HORNNES: Fire Harley-Davidson-sykler utbrent etter garasjebrann

**HÆGEBOSTAD: Promillekjørte på firehjuling

00.15** En 40 år gammel mann ble stoppet i Eiken i det han kjørte firehjuling. Mannen blåste 0,86 i alkometeret og ble tatt med for å avlegge blodprøve.

RISØR: Gikk løs på biler og vinduer med kniv

VENNESLA: Truet av maskerte menn i sitt eget hjem

**LYNGDAL: Stjal påhengsmotorer

06.55** To påhengsmotorer fra båter som sto på utsiden av Yamaha motorsenter er stjålet i natt. De var en Yamaha F 80 og en F 70. Politiet skal etterforske saken videre.

KRISTIASAND: Brann på Bølgen & Moi

**KRISTIANSAND: Promillekjører tatt etter tips

08.42** En 22 år gammel kvinne fra Kristiansand ble tatt av politiet, mistenkt for promillekjøring. Politiet hadde i forkant fått tips fra en nabo som hadde reagert på mistenkelig kjøring i bil på baksiden av Vågsbygd senter. Bilen var påsatt falske kjennetegn og ble tauet inn. Det er uklart hvem som eier bilen. Kvinnen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: Påkjørt bilist tok opp jakten

10.06** En bilist ringte politiet og fortalte at han akkurat var blitt påkjørt av en annen bil i Hannevika-området. Bilen hadde ikke stoppet. Mannen i den påkjørte bilen tok opp jakten på den andre bilisten, og fikk stoppet ham på Hanneviktoppen. Politiet kom til stedet og det viste seg at den 77 år gamle bilføreren ikke hadde gyldig førerkort og manglet legeattest. Etter å ha konferert med jurist, tok politiet beslag i mannens førerkort. Ingen personer ble skadet i påkjørselen.