**GRIMSTAD: Fulgte spor i snøen — fant 61 år gammel promillekjører

00.20:** Melding om bil som har kjørt utfor ved Krokmoen. Det er mistanke om at fører av bilen ikke er edru. Da patruljen kom til stedet er sjåføren borte. Patruljen følger spor i snøen og 200 meter fra stedet pågriper politiet fører og eier av bilen. Den 61 år gamle sjåføren blåser til 0,7 i promille. Mannens førekort blir inndratt.

**ARENDAL: Blodig fall på Mc Donalds

00.34:** Melding om en beruset person utenfor Mc Donalds, vedkommende blør fra ansiktet. Patruljen til stedet. Mann 32 år har sklidd på glatta og slått seg. Han kjøres til legevakten for sjekk.

**ARENDAL: Vanskelig gjest på Fishermans Pub

00.44:** Melding om en vanskelig gjest på Fishermans Pub. Personen nekter å gå. Patruljen bortviser vedkommende fra stedet

**ARENDAL: Slåssing og krangling på Kastelle

01.06:** Krangling mellom to personer, en er slått, forholdet vil bli anmeldt. De involverte er menn på 26 og 27 år.

**KRISTIANSAND: Melding om innbrudd

01.09:** Melding om innbrudd i enebolig på Høietun. Politiets patrulje drar til stedet.

**EVJE: Fant sjåføren edru og sovende

01.14:** Politiet får melding om en navngitt sjåfør som ikke skal være edru. Personen skal være på vei fra Valle Motell til Evje. Politiet kjører ut for å se etter bilen, og drar til bileiers bopel. Der blir den navngitte personen funnet edru og sovende.

**ARENDAL: Slåssing på Fishermans Pub

01.29:** Patruljen i Arendal sjekker slåssing utenfor Fishermans pub på Langbrygga.

**KRISTIANSAND: Utested måtte dempe musikken

01.33:** Politiet får melding om ekstrem høy musikk på utestedet Frk. Larsen i Markens gate. Naboer sier til politiet at de ikke får ikke sove. Patruljen som kommer til stedet ber personalet om å justere lyden litt, før utestedet stenger klokken 02.00. **ARENDAL: Overstadig beruset på Kastelle

01.37:** Patruljen melder at vaktene på Kastelle har tatt hånd om en overstadig beruset person, vedkommende er bevisstløs. Ambulanse blir varslet for å hente vedkommende.

**ARENDAL: Kranglete 31-åring på Kastelle

01.44:** Politiet har bortvist en kranglete og beruset mann 31 år fra stedet.

**KRISTIANSAND: Kvinne 25 drakk seg hjelpeløs full ved Havana

01.57:** Politiet får melding om en overstadig beruset kvinne på Havana. Patruljen dro til stedet for å ta hånd om kvinnen, som ble sendt av gårde med venner. 20 minutter senere får politiet melding om at vennene ikke greier å håndtere henne, og at hun er ute av stand til å ta vare på seg selv. Kvinnen kjøres til sykehuset av patruljen.

**MANDAL: Drakk på offentlig sted

02.47:** Patruljen har stoppet og anmeldt en mann 27 år for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Beruset mann på Patricks

02.51:** Politiet får melding om at det er en overstadig beruset 41-åring på puben Patricks i Markens gate. Mannen blir kjørt til legevakten for sjekk.

**SØGNE: Overstadig kvinne i Søgne

02.51:** Melding om overstadig beruset kvinne som ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

**KRISTIANSAND: Slått ned på Rutebilstasjonen

02.52:** Politiet får melding om en person som er slått ned ved Rutebilstasjonen. Politiet til stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Ransalarm på 7 Eleven

03.00:** Ransalarm på 7 Eleven. Da politiet kommer til stedet, avklares det at det ikke er ran.

**ARENDAL: 21-åring tatt for legemsfornærmelse

03.01:** Patruljen i Arendal melder at de innbringer en 21 år gammel mann i forbindelse med en legemsfornærmelse. Forholdet anmeldes.

**ARSUND: Ble truet på puben og forsvant

03.14:** Melding om person som er utsatt for trusler på Nytorvet Pub. Politiet drar til stedet men finner ikke trusselutsatte når de kommer dit.

K **RISTIANSAND: Kjørte inn i taxi og forsvant

03.35:** Melding fra Taxi at en av deres biler er påkjørt utenfor Ernst Hotell. Bilen som kjørte på taxi stakk fra stedet, fører var ikke edru. Politiet ser etter aktuell bil.

A **RENDAL: Bortvist fra drosjekøen

03.37:** Politiet melder om bråk i drosje køen på Rutebilstasjonen. Personer blir bortvist fra stedet.

**FARSUND: Beruset på Nytorvet Pub

04.10:** Politiet melder at en person anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Natteroen gjenopprettet klokken 07.10

06.11:** Melding om høy musikk og full fest på Tangen. Politiet til stedet. Ny melding om fortsatt bråk klokken 07.10. Politiet kjører på nytt til stedet. Nå ble endelig natteroen gjenopprettet.

**ARENDAL: Tyveri

09.00:** Tyver har klippet en hengelås på en gård på Høgedal. En snøfreser kan være stjålet. Politiet har undersøkt åstedet.

**ARENDAL: Fant hund

09.46:** En hannhund, muligens en setter, er funnet på Spikkelia på Rykene. Hunden hadde et lilla dekken. Politiet har sørget for at hunden er hentet.

**ÅMLI: Forsøkte å stjele bil

10.11:** En bil som sto parkert ved en bolig i Århuskleiva ble i natt forsøkt stjålet.

**GRIMSTAD: Rådyr utenfor viltgjerdet

12.00:** Det kom melding om et rådyr som hadde forvillet seg på feil side av viltgjerdet i østgående retning av E 18 ved Trolldalen. Veitrafikksentralen ble varslet.

**LINDESNES: Stjal tv fra hytte

12.15:** Det har vært innbrudd i en hytte i Lusseviga på Spangereid. Foreløpig ser det ut til at en tv er stjålet. Politiet drar til stedet for å undersøke nærmere.