Les politiloggen natt til søndag

**RISØR: Slag mot ansiktet

00.16** En mann har fått brudd i nesen etter å ha blitt slått. Politiet pågriper en 22 år gammel mann og kjører ham til arresten i Arendal.

**ARENDAL: I fyllearresten

01.10** En person blir tatt med av politiet fra Langbryggen i Arendal. Vedkommende er så åpenbart beruset at han ikke kan ta vare på seg selv, og blir satt i fyllearresten.

**ARENDAL: Anmelder for drikking

01.05** En person kontakter politiet og tipser om drikking av alkohol på offentlig sted. En 19 år gammel arendalitt blir anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Drakk på gata

01.45** Patruljen anmelder en 18 år gammel mann fra Grimstad for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Fyll og spetakke

01.46** En 19 år gammel mann fra Kristiansand blir satt i arresten for fyll og spetakkel.

Politiet har en rekke mindre oppdrag med bråk, slåssing og krangel denne natta, både i Kristiansand og i andre byer på Agder.

**ARENDAL: Truet politibetjent

01.59** Det blir meldt om slåssing på Langbrygga i Arendal. To personer innbringes, og en av dem blir anmeldt for trusler mot offentlig tjenestemann.

De innbrakte er en 21 år gammel arendalitt og en 17-åring fra Saltrød.

**MANDAL: Hørte lyder

01.59** En person ringer politiet og forteller om mistenkelige lyder. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut.

**FARSUND: Blodig ved grillen

02.09** En mann som er ille tilredt og blodig har søkt tilflukt ved grillen i Farsund. Han ringer politiet og forteller at noen er ute etter ham. Mannen har brukket to tenner, og gir politiet navn på mistenkte. Da patruljen er ganske opptatt, vil saken bli etterforsket til uka.

**MANDAL: Skjøt i lufta

02.00** En person utenfor en pub i Mandal skyter i lufta med en revolverlignende gjenstand. Ingen blir skadet:

Politiet ankommer stedet og finner en tomhylse. Ut fra hylsen konkluderes det med at det er brukt en startipistol, og vedkommend vil bli anmeldt for overtredelse av våpenloven.

**ARENDAL: Blør neseblod

02.20** En jente kontakter politiet, og forteller at hun er blitt slått, og at hun er i følge med gjerningsmannen. En 21 år gammel mann blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bilbrann ved Snadderen

03.09** En bil står i brann på tomta ved Snadderkiosken i Kristiansand. Det må knuses en rute for å få slukket brannen, og eieren varsles. Bilen blir tauet inn.

**MANDAL: Stikker av

03.32** Mandalspatruljen ligger bak en bil som ikke vil stanse for kontroll. Politiet følger etter bilen mot Holum, men mister kontakten med kjøretøyet.

**KRISTIANSAND: Skader taxi

03.44** En taxisjåfør ved rutebilstasjonen i Kristiansand melder at han har problemer med en passasjer, som har utøvd skadeverk mot bilen hans. Politiet får etter en stund tak i vedkommende, som erkjenner forholdet. Han gjør opp med taxisjåføren på stedet.

VENNESLA: Stjal cola

14.37 registrerte politiet melding om et grovt tyveri fra ei hytte på Kile i Hægeland. Tyvene har brutt opp ei dør og stjålet en radio og mange liter cola.