KRISTIANSAND: Etter å ha invitert med seg et par hjem etter en tur på byen, oppdaget mannen at de hadde tatt med seg et antikt speil da de forlot plassen klokken halv to i natt.

— Speilet de har tatt med seg er en antikvitet og har en verdi på nesten 100.000 kroner. Politiet har vert i kontakt med taxiselskapet som kjørte paret hjem og vi har funnet ut hvor de ble fraktet, forteller operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt og oppfordrer tyvene til å ta kontakt med eieren av speilet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

Politiet fikk melding om innbrudd i en bil i Marviksveien klokken 01.41. Klokken 01.59 fikk de en ny melding om innbrudd i en bil, denne gangen i Kongsgård Alle.

— I begge tilfellene er det observert en rød Audi A4. Så vi tror denne har tilknytning til innbruddene, forteller Bakken.

**SONGDALEN: Innbrudd på skole

02.33.** Tunballen skole fikk uønsket besøk i natt. Et vindu var knust og en dør var åpen. Det er usikkert hva som ble stjålet.

**RISØR: Tatt for promillekjøring

02.41.** En mann ble i Risør ble stoppet av politiet og det viste seg at han kjørte i påvirket tilstand.

— Vi fikk inn en melding om at en mann var observert kjørende i påvirket tilstand, politiet fant mannen og vi har siktet han for promillekjøring, sier Bakken.

**ARENDAL: Blomstertyveri

03.54.** En politipatrulje kommer over en bil i Arendal. Inne i bilen finner politiet mange potteplanter.

— Det viste seg at bilføreren hadde brutt seg inn på et hagesenter og tatt med seg flere potteplanter. De har innrømt forholdet og politiet har beslaglagt plantene, sier Bakken.

**MANDAL: Skadeverk på isbar

03.56.** En isbar i Bryggegata i Mandal har blitt utsatt for skadeverk i natt. Det ble knust et vindu i isbaren.