Club 21 har bidratt med flere millioner til Start de siste årene. Investorlauget har kjøpt andeler i unge, lokale spillere, og Start har fått penger til å handle nye spillere, eller betale lønn.

Nå blir Kristofer Hæstad ledig på markedet, etter å ha blitt kjøpt ut av Vålerenga. Midtbanespilleren uttalte mandag at Start er det eneste alternativet for ham i eliteserien.

— Jeg synes det hadde vært kjempehyggelig å få Doffen tilbake til Start, sier Kurt Mosvold, som er talsmann for Club 21. ## Mottakelige for innspill

Kristofer Hæstad er ledig på markedet. Kurt Mosvold (t.h.) sier det hadde vært hyggelig å få midtbanekrigeren tilbake til Start. Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Mosvold er nå på Sri Lanka, og sier han ikke har snakket med de andre medlemmene om VIF-spilleren.— Er det aktuelt å bidra nå, dersom det kommer en henvendelse fra Start?

— Akkurat det må jeg snakke med Magne Kristiansen (styreleder) og Even Øgrey Brandsdal (administrerende direktør) om før jeg uttaler meg om. Vi er alltid mottakelige for innspill fra Start, men det er ikke sånn at Club 21 står i kø for å «dytte» penger inn i Start, sier Mosvold.

Én million

Fædrelandsvennen snakket med flere medlemmer i Club 21 tirsdag. Alle henviste til Kurt Mosvold.

— Det er Kurt som er vår talsmann, men jeg har ikke noe personlig imot Doffen, humrer Kjell Arnvard.

— Jeg har ikke lyst til å si noe om den saken. Det må Kurt gjøre, sier Leif Strømme.

Club 21 bidro med én million kroner i fjor, da Start blant annet hentet Alejandro Castro og Bismark Acosta til klubben.

Publikumsmagnet

Einar Øgrey Brandsdal, som er bror til Start-sjef Even, var inne som draktsponsor forrige sesong. Gründeren, som blant annet eier Netthandelen og BliVakker, tror en Doffen-retur hadde vært gull verdt for Start.

— Jeg håper virkelig Doffen kommer tilbake, det hadde vært positivt for Start. Det klinger i hvert fall bra i ørene mine. Hvilket nivå han er på sportslig sett, har jeg ikke peiling på, men jeg tror automatisk han hadde fått flere folk på stadion. Han ville blitt en publikumsmagnet med en gang, sier Brandsdal.

— Vil du bidra om Start ønsker det?

— Jeg må vurdere det om det kommer en henvendelse. Jeg har ikke fått noen ennå, sier Brandsdal, som snakker mye med bror Even.

— Han hadde sikkert blitt glad om jeg hadde kommet inn igjen, sier Brandsdal.