Flere meldinger i løpet av natten om fyrverkeri ulike steder i landsdelen. Noen meldinger om ordensforstyrrelse og fester i private hjem, oppsummerer operasjonslederen Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt.

**SONGDALEN: Festbråk

00.00:** Fest og høy musikk er til sjenanse for naboer på Nodeland. Politiet rykker ut, og lukker vinduer og dører. Ingen flere klager.

**KRISTIANSAND: Kjørte inn i skogen

00.32:** Politiet fikk melding om en bil som kjørte ut av E 39 og inn på en kjerrevei som førte til skogen ved Tjuvhelleren. Patruljen fant sjåføren og ga muntlig pålegg.

**KRISTIANSAND: Kvinne ranet

00.35:** Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Restaurantkontroll

Politiet gjennomførte restaurantkontroll på fem steder i løpet av natta, uten å gi anmerkninger noen steder.

**MANDAL: Slåsskamp

01.50:** To jenter slåss i sentrum. Patruljen rykket ut til stedet og roet jentene.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.13:** En mann og en dame i slåsskamp i Barbu. Politiet rykket ut og passet på at de to ble forlikt. Deretter spaserte de sammen hjem.

**ARENDAL: Slåssing ved restaurant

02.25:** En mann ble kjørt til politistasjonen og anmeldt for ordensforstyrrelse etter slåssing ved en av byens restauranter.

**KRISTIANSAND: Delvis slått ned

02.45:** En mann (20) ble ifølge politiet "delvis slått ned" i sentrum. Han ble kjørt til legevakta, hvor han slo seg vrang. Han ble deretter innlagt på akuttmottaket ved sykehuset.

**KRISTIANSAND: Pirattaxi

03.25:** En bilfører ble stanset ved rutebilstasjonen i Kristianand. Han ble anmeldt for pirattaxikjøring.

**ARENDAL: Lagde bråk

03.39:** En full mann lagde bråk ved drosjene i Arendal. Mannen ble satt i arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse.

**FLEKKEFJORD: Utforkjøring

05.13:** Les mer i egen sak.

**SØGNE: El-scooter-tyveri

10.51:** En gulgrun el-scooter med overbygg skal være stjålet fra Søvigheia i Søgne. Søndag ettermiddag kom scooteren til rette, ifølge politiet.

**LILLESAND: Knust vindu

11.28:** Ei vindusrute er knust hos et advokatfirma i Lillesand sentrum. Eieren er varslet.

**ARENDAL: Drivende skjærgårdsjeep

11.30:** Redningsskøyta i Arendal måtte rykke ut for å sjekke en drivende skjærgårdsjeep i Arendal. Det viste seg å være en båt som hadde slitt seg fra Skilsø. Eieren har fått tilbake båten sin.

**VENNESLA: Løs hest

15.06:** Det meldes om en løs hest på Venneslaveien ved Grovane. En patrulje rykker ut til stedet. Klokka 15.06 opplyser politiet om at eieren har tatt hånd om hesten.

**ARENDAL: Innbrudd

18.52:** Tyver har vært på ferde i Kystveien i Arendal. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet foretar åstedsundersøkelse.