Hei! Mitt navn er Marianne Moen, er 47 år. Gift med Teddy Moen og har 2 barn, Markus 19 år og Martine 18 år.

Jeg jobber som selger hos Norengros Gustav Pedersen AS og bor på Jaktodden i Vågsbygd.

Jeg har med stor interesse fulgt sprek-kandidatene som har gjennomført Hovden tur og tenkt — «Det skulle vært meg».

Sportslig sett var jeg på høyden som 16-18 åring som fotballspiller i Radar og siden ble jeg plassert i mål på et bedriftsidrettslag i håndball uten at jeg noen gang lærte reglene i håndball av den grunn.

Jeg har vært på de fleste fotballbaner og håndballhaller i Sør-Norge der jeg har fulgt mine barn i sine idrettskarrierer...

Jeg kan også skilte med en gressenketilværelse med en mann som fotballtrener, og pleier ofte å tenke på at min periode som styremedlem i IK Start var ganske sporty - selv om det ikke har hjulpet nevneverdig på kondisen.

Kan det være min tur nå?

Jeg håper det!

Jeg er ikke redd for nye ting - som eksempel har jeg nettopp debutert som gourmetkokk i venninneflokken, selv om jeg som oftest blir husket for den gang jeg fikk i oppgave å lage eggerøre uten å bestå den testen. Nye idrettsformer prøver jeg stadig også i forskjellige treningssentre, men etter å ha kjøpt inn det siste innen sportsklær til min nye karriere... forsvinner fort engasjementet.

I store perioder av mitt liv har jeg jobbet som selger, men evnen til å selge meg selv er ikke av de aller beste, så jeg har tillatt meg å hente inn noen «gode» skussmål fra folk som kjenner meg - dette er hva de sier:

Les mer om Marianne her.

Marianne har jeg kjent i 18 år!

Jeg kan love dere at dere får et gøyere SPREK prosjekt med Marianne på laget!

Hun ler alltid - hun ler høyest og av alt! Marianne elsker nye prosjekter - og hun fortjener å få hjelp til å få gjennomført et!

Mvh Inger Hilde Knutsen, venninne

Marianne har jeg kjent siden 3. klasse på barneskolen!

Anbefaler herved min gode venninne Marianne som ny Sprek kandidat. Begrunnelser på hvorfor er lang og omfattende. Jeg prøver meg med en kortere variant og håper den hjelper henne på veien til et bedre liv og en mer fysisk hverdag.

På begynnelsen av 80 tallet var hun en ivrig midtbanespiller på Radars jentelag, senere damespiller i1. divisjon. Men etter fylte17 år sluttet hun sin karriere på fotballbanen. Det gode var at hun som aldri hadde vært en ski entusiast plutselig begynte på skigymnas på Hovden. Postivt! Hun ble ski instruktør også. Men etter fylte 21 år, så ble det bom stopp. Etter dette har hun i alle år hatt en helt særegen drømmekarriere. Hvordan bli best mulig trent uten å svette! Tv shop og innkjøp av all verdens apparater ble hennes kjennemerke i flere år. Hun handlet og testet. Det ble så mye utstyr at de måtte flytte ut av soverommet for at alt skulle få plass. Noe av utstyret ble ikke en gang pakket ut siden det ble for mye stress med alle eskene. Plutselig var det jo kommet noe mye bedre som var på vei i posten.

Det jeg beundrer Marianne for er den gode drømmen. Drømmen gir hun aldri opp, men skrittet til å realisere den blir for krevende. Selv om mange venninner har støttet og forsøkt så lurer hun seg unna fysisk aktivitet som krever « slit». Jeg tror hun vil, men hun får ikke den gode følelsen etter en trening og derfor stopper motivasjonen til å få en rutine og kontinuitet.

Er det noen som kan hjelpe henne til å komme i form må det være dere. Dette er offisielt og da kan hun ikke takke nei. Jeg håper hun blir tatt med som en av kandidatene. Unner henne treningsglede, mer energi, bedre fysikk og ikke minst det å mestre smerte.

Dere vil ikke angre på utvelgelsen siden hun er en stor gledesspreder å ha med seg på laget. Smil og latter vil alltid være tilstede.

Mvh Gry Paulsen, venninne

Marianne har jeg kjent sidene guttene begynte i 1. klasse!

Marianne bør være med på sprek prosjektet fordi hun til nå aldri har klart å fullføre et treningsprosjekt. Og hun har prøvd stort sett alt som er mulig. Hun har stor iver i starten, men så fort nyhetens interesse er borte og den perioden hvor en må ha indre motivasjon for å fortsette forsvinner innsatsen. Hun hopper av og ser seg raskt om etter en ny «enklere» mulighet.

Å være med i sprek kan kanskje gjøre at Marianne for en gangs skyld klarer å gjennomføre. Og hun er i tillegg en veldig sprudlende og glad dame i sin beste alder.

Mvh Odd Ivar Hjetland, sportslig leder Våg Håndball.

Tante Marianne!

Hun er en person som absolutt vil være den riktige personen dere søker til «Sprek-prosjektet». Kjennetegnet er at ho har vist pågangsmot, struktur og glede. Har ho bestemt seg for dette vil ho gjennomføre det med stil!

Hilsen Sondre Hurum, som selv er aktiv landeveissyklist for kontinentallaget Motiv3 Pro Cycling Team

KONKLUSJONEN ER:

Jeg er dønn lat og kooooser meg i sofaen med en god serie eller Ipad. Men jeg ønsker å bli i bedre form og det tror jeg at dere er de eneste som klarer.