— Vi går bredt ut og vil sjekke savnede personer både i vårt nærområde og fra andre steder. Da er det også naturlig å sjekke om dette funnet har noe å gjøre med ulykkene i Lindesnes-området, sier stasjonssjef på Flora politistasjon, Robert Veseth til Fædrelandsvennen.

Det var i helga at det ble funnet et lik ved øya Oddane, sør for Flora. Dette er ytterst i skjærgården på grensa mellom Hordaland og Sogn og Fjordane.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

I vannet lenge

Liket bar preg av å ha ligget i vannet i en god stund, og er nå sendt til undersøkelse ved det rettmedisinske instituttet Gade Institutt i Bergen.— Jeg vet hverken alder eller hvilke klær vedkommende hadde på seg. Men vi har ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, sier Veseth.

To ulykker

På en og samme dag, 12. februar, skjedde to ulykker i Lindesnes-området. Først gikk fiskebåten Carina fra Lindesnes ned mellom Farsund og Lyngdal. Fra denne er fortsatt en person savnet.Senere på dagen falt en 24 år gammel mann fra Lyngdal i sjøen ved Lindesnes fyr. Tross omfattende leting er heller ikke han funnet.

Etter planen skal politiet tirsdag, sammen med kystvakta og firmaet Seabed Services, forsøke å få opp fiskeren som er lokalisert i fiskebåten Carina. Båten ble funnet på 155 meters dyp.