GRIMSTAD: Ulykken skal ha skjedd i krysset ved innkjøringen til Olsen Bil AS, og det skal være svært glatt i en bakke på vei ned mot skadestedet.

Både ambulanse, politi og brannvesen ble dirigert til stedet, mens Viking Arendal og Viking Grimstad jobber med å løfte bort havaristen.

Knuste campingvogn

Seksjonsleder for orden og trafikk ved Grimstad politistasjon, overbetjent Halvor Øymoen, sier flere kjøretøy har hatt problemer med glatt veibane i det aktuelle området mellom Alternativ energi AS og Olsen Bil AS' utstillingsplass.

Campingvognen ble knust av renovasjonsbilen. Foto: Privat

— Renovasjonsbilen fra Reno Norden har kommet over bakketoppen ned mot Viking Grimstad, der den mistet veigrepet på glatta, sier Øymoen.- Da kjøretøyet fikk sleng, og kom med bredsiden til, traff den veikanten og veltet over campingvognen. Muligens har den truffet noen kjøretøy i tillegg, men dette får vi først sett når renovasjonsbilen er løftet bort, legger han til.

Uskadd

— De to som var i renovasjonsbilen fremstår som uskadde, og ville ikke ha noe behandling på sykehus etter at helsepersonell sjekket dem, forteller politioverbetjenten.

Ettersom det var veldig glatt på stedet, er det så langt ikke besluttet noe førerkortbeslag.

— Viking jobber nå med å få løftet bort renovasjonsbilen, som ligger oppå en campingvogn, sier Øymoen.

Sikrer stedet

Grimstad kommune er ifølge politiet sendt ut til stedet ettersom flere kjøretøy har fått problemer på glatta.

— Akkurat nå strøs bakken av kommunens mannskaper, opplyser seksjonslederen i 12-tiden.

Totalt tre kjøretøy skal være skadd, i tillegg til campingvognen. Sistnevnte var inne til reperasjon og ikke bebodd.