— Det er veldig hyggelig, sier Daniel Aase.

Den innleide Vindbjart-spilleren gjorde et veldig godt innhopp mot Mjøndalen i forrige serierunde, hvor han scoret et kunstmål med hælen, og reddet ett poeng for Start.

Denne uka har Fædrelandsvennens lesere kunnet sette opp det laget de mener bør spille søndag. Aase fikk flest stemmer av utespillerne med 2006. — Det er ekstremt mange, så det setter jeg veldig pris på. Dette kan gi meg litt selvtillit, men jeg har fokus på søndagens kamp, og jobben som skal gjøres da, sier Aase.

Uansett, folket vil at Aase skal spille på midtbanen til Start i en 4-4-2-formasjon, sammen med Kristoffer Ajer, Henrik Breimyr og Espen Børufsen.

Daniel Aase scoret et herlig mål i 1-1-kampen mot Mjøndalen sist, og er selvskreven på folkets lag.

Hovedtrener Bård Borgersen har følgende reaksjon på folkets lag;

— Da blir det laget da, sier han og smiler godt.

— Det er fint at folk er engasjerte, og har meninger og tanker. Jeg har ikke så mange flere kommentarer rundt det laget, sier han.

- Folket bommer litt

Aase sier at det fortsatt er mye som er usikkert rundt laget.

— Men det ser veldig spennende ut, og vi tror vi har en plan for å ta Stabæk. Det har vi veldig tro på, og det vet vi er mulig. Det er ikke mer enn tre måneder siden vi slo det laget 4-1. Det har vært et par spiller ut, og et par spillere inn, men det samme er det på Stabæk, sier Aase, som fortsatt ikke har vunnet som Start-spiller denne sesongen.

— Det er mange her som har vunnet lite kamper i år, så selvfølgelig hadde det smakt utrolig godt, sier Aase.

— Bommer folket mye på laget sitt?

— De bommer litt, sier Aase og ler.

Borgersen gleder seg også til søndagens kamp.

— Det blir spennende. Vi har fått forberedt oss godt hele uka. Nøkkelord for meg blir disiplin og offensiv i hodet, så tror jeg det kan bli veldig spennende, sier han.

Bård Borgersen har ennå ikke vunnet som Start-trener. Søndag venter Stabæk på bortebane.

— Blir det mange endringer på laget?

— Nei. Vi skal ikke snu opp ned på alt. Vi skal komponere noe som er slagkraftig, sier Borgersen.

- Fire må ut

Folket har i hvert fall kommet med sin dom. De mener at Jørgen Hammer, Gudmundur Kristjansson, Espen Hoff og Mathias Rasmussen må ut fra laget som spilte 1-1 mot Mjøndalen sist.

På høyrebacken har Jon Hodnemyr fått flest stemmer med sine 1383. Han bør spille sammen med stopperparet Michael Christensen og Alex De John, og venstreback Rolf Daniel Vikstøl.

Folket vil også ha Jon Hodnemyr på Start-laget mot Stabæk. Foto: Jim Rune Bjorvand

At spissplassene bør gå til Austine Ikenna og Mads Stokkelien, er det ganske stor enighet om. Førstnevnte har så langt bare fått fire innhopp i eliteserien av Borgersen.

Benken i en 18-mannstropp, dersom vi tar antall stemmer til etterretning, bør bli følgende ifølge våre lesere; Sean McDermott (70 stemmer), Ole Martin Rindarøy (1083 stemmer), Jørgen Hammer (849 stemmer), Mathias Rasmussen (831 stemmer), Andreas Hollingen (831 stemmer), Lars-Jørgen Salvesen (497 stemmer), Gudmundur Kristjansson (471 stemmer).

PS! Start bestemte seg for å stenge fredagens trening. Fædrelandsvennen hadde muligheten til å være til stede hvis vi ikke skrev om det som skjedde da laget ble drillet, noe vi takket nei til.