**KRISTIANSAND: Stjal firehjuling fra garasje

08.50** Politiet fikk melding om at en firehjuling var stjålet i løpet av natta fra en garasje i Korsvik.

KVINESDAL: Tok videoutstyr fra klubbhus

Fra klubbhuset ved Kvinesdal stadion er det natt til onsdag stjålet videoutstyr. Politiet vet foreløpig ikke noe mer om saken.

**KRISTIANSAND: Eldre dame kjørte i fjellvegg — vurderes fratatt lappen

10.43** Ei eldre dame kjørte i en fjellvegg i Sømslia og ble tatt med til Søm legesenter med små smerter i det ene kneet. Der skulle det også gjøres en vurdering av om kvinnen er skikket til å ha førerkort.

**MANDAL: Kjørte seg vill i tåka

11.14** Ei dame ringte politiet fra en båt og hadde ikke den ringeste anelse hvor hun skulle komme seg i land på grunn av tett tåke. Hun hadde tatt seg ut i båt fra Mandal tidligere på morgenen. Hovedredningssentralen ble kontaktet, og klokken 12.34 var kvinnen trygt i land.

KRISTIANSAND: Stjal parabolantenne

I løpet av natten har tyver kuttet ned og stjålet en parabolantenne fra Slettheiveien.

LYNGDAL: Yrkesfisker tatt på fersken

Onsdag formiddag tok Statens Naturvernoppsyn en eldre yrkesfisker med lokal tilknytning på fersken med ulovlig satte flytegarn i Grønsfjorden. Mannen vil antakelig bli anmeldt.

TVEDESTRAND: Stjal fra basar

16.15: Et forsamlingshus i Fianesvingen har hatt ubudne gjester onsdag. Tyvene hadde brutt opp ei bakdør og forsynt seg grovt av gevinster som skulle loddes ut på en basar onsdag kveld. Sjokolade, sengetøy og video var stjålet. Politiet i Tvedestrand etterforsker saken.

ARENDAL: 12-åring overstadig beruset

20.30: En overstadig beruset 12-åring ble observert ved et kjøpesenter på Saltrød. En eldre søster fikk henne hjem, men en politipatrulje kjørte hjem til foreldrene for å ta en prat med dem.

KRISTIANSAND: Stoppet ustødig kjøring

22.35: En politipatrulje stoppet en 28 år gammel mann ved Esso i Hannevika. Mannen kjørte ifølge politiet ustødig, og han er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. En 25 år gammel mann som var passasjer i bilen ble innbrakt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Begge satt onsdag kveld i avhør hos politiet.