ARENDAL: Nå ber han bilprodusenten om erstatning.

Ryggen brakk

— Resultatet av ulykken var at jeg brakk brystbeinet. Ryggen brakk og, på tre steder. I to uker lå jeg på sykehus. Legene sier at dersom airbagen hadde virket, ville trolig skadene i brystet vært mindre. Nå tok brystkassa av for rattet, istedenfor airbagen, sier Sigurd Bjellerås til Agderposten.no.

Ulykken skjedde i januar i år da grimstadmannen kjørte av veien. Legene har skrevet en rapport hvor det står at skadene til Bjellerås ville vært redusert dersom kollisjonsputen hadde løst seg ut.

Ringte Nissan - Jeg ringte dem, og forklarte hva som hadde skjedd. Da fikk jeg beskjed om å sende en mail. Jeg gjorde det og, og da skjedde det ting. Kort tid etter tok Nissan i Finland kontakt, og sa de så svært alvorlig på saken. De sendte så en spesialist til Grimstad for å se på vraket, forteller Bjellerås.

Den dagen Bjellerås ble utskrevet fra sykehuset hadde han mottat et brev fra Nissan om at det kunne være en feil med airbaggene i biltypen han har. Selv er han i tvil om Nissan kommer til å utbetale noen erstatningspenger.

Tort og svie -Jeg har ikke bedt om noe spesielt, men en erstatning for tort og svie. Så får de selv se hvor lista ligger. For å være ærlig regner jeg ikke med å få noe som helst, så det blir jo spennende å se hva de sier, sier Bjellerås.

Nissans servicemann har allerede vært i Grimstad for å undersøke bilen, men det er foreløpig uklart hva som er gått galt.