EVJE OG HORNNES: Forsøkte å stikke

2140: På en stjålet moped forsøkte en mann å unndra seg kontroll. Den 27 år gamle mannen ble pågrepet etter en kort løpetur på en skogsvei. Kjøres i arresten og sak opprettes.

VALLE: Branntilløp i batterier

2055: I Laugardalen i Valle har det vært branntilløp i batterier som driver solcelleanlegg. Slukket av hytteeier selv - noe brannskader i tak. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Sykkelvelt

2035: På Dvergsnes var det en sykkelulykke. En 18 år gammel mann veltet og er noe skadet, kjørt til legevakt for sjekk . Ingen andre involverte.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål

1922: På Valhalla var det slagsmål med flere involvert. Mann på 19 år slått med jernstang. Ikke alvorlig skadet, men kjørt legevakt for undersøkelse. Gutt 16 pågrepet og innbrakt mistenkt for å være delaktig. Flere involverte stakk fra stedet. Etterforskes videre av Kr. Sand politistasjon. Les mer

KRISTIANSAND: Innbrudd og hærverk

1830: I Dvergsnesveien har det vært innbrudd i bolig. Et vindu er brutt opp og det er utøvd en del hærverk. Åstedundersøkt og politiet kjenner muligens ID på gjerningsmann.

KRISTIANSAND: Tatt for nasking

1830: I Sandens senter ble jente 16 tatt for naskeri av vekter. Foreldre varslet og saken anmeldt.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

1810: I Vestre Strandgate ble ei jente 17 slått av gutt 18 - flere involvert i rangel/slagsmål. Uoversiktelig sak - etterforskes videre av Kr. Sand. Jenta har lettere skader - vondt i håndledd og kul i hodet.

SØGNE: Innbrudd i båt

13.30: Politiet har vært i Solta båthavn i Søgne og foretatt åstedsundersøkelse etter innbrudd og tyveri fra en båt.

KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk på Joker

02.50: Det har vært innbruddsforsøk på Joker i Kronprinsensgate. Alarmen ble utløst og to personer ble sett løpende fra stedet.

KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

01.00 - 01.30: Fire personer blir bortvist fra Kristiansand sentrum på grunn av ordensforstyrrelser. De får lov til å komme tilbake etter klokken 08.00.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

00.45: En person blir pågrepet av politiet og er i besittelse av mindre mengder narkotika. Vedkommende erkjenner forholdet og blir dimittert.

BIRKENES: Kjørte av veien

00.35: En enslig bil kjører ut av veien på Birkeland. Det er små materielle skader, men sjåføren blir kjørt til akuttmottaket for undersøkelse. Sjåføren forteller at han skal ha svingt unna et dyr i veien.

KRISTIANSAND: Full ungdom utøvde vold

00.25: En beruset ungdom har utøvd vold. En person blir kjørt til legevakten med mindre kuttskade.

KRISTIANSAND: Slo dørvakt

00.20: En person blir innbrakt for ordensforstyrrelser etter å ha kranglet og slått til en vakt på et utested. Han blir anmeldt for forholdet.