Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Martin Ugland, forteller at de ikke har hatt noen alvorlig hendelser.

– Når det gjelder Palmesus-festivalen har det stort sett gått veldig greit. Det er rapportene fra patruljene som har vært ute. Det har vært noe slåssing og naturlig nok noen bortvisninger, men ikke mer enn det man kan forvente på en liten plass som Kristiansand, sier Ugland søndag morgen.

De fleste oppdragene som er loggført er fra Kristiansand. Natten har vært svært travel for politiet. Dermed er det få hendelser som oppført i loggen på Twitter.

– Det må nesten bli sånn når det er så mange oppdrag, sier Ugland.

Her kan du lese mer om nattens og dagens hendelser i distriktet:

FARSUND: Barn tente på barnehage

19.10: På Kjørestad terrasse i Farsund melder politiet om branntilløp på veranda til barnehave. Brannvesenet har slukket tilløpet . Politiet oppdager at en bod er brutt opp i barnehaven og en bensinkanne stjålet derfra . Fire mindreårige gutter var på stedet. En av dem har erkjent å ha tent på. Alle tatt med inn til Farsund lensmannskontor, hvor foreldre vil bli varslet. Minimale skader på barnehavens terrasse. Politiet oppretter sak.

BIRKENES: Mann (32) skadet i ulykke

17.32: Se egen sak

SØGNE: Gressbrann ved Høllen

16.09: Mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen rykket ut etter melding om gress- og lyngbrann utenfor Høllen. De fikk raskt kontroll på brannen.

KRISTIANSAND: Til legevakt etter bilulykke

14.36: Se egen sak

KRISTIANSAND: 78 fots båt i drift

12.09: Se egen sak

KRISTIANSAND: Båtkontroll

04.45: Politibåten i Kristiansand har kontrollert 74 båter. Det ble delt ut tre forenklede forelegg for manglende bruk av flyteutstyr og lanterner.

Tre båtførere er anmeldt for å ha kjørt med promille.

AGDER: Over 150 oppdrag på åtte timer

04.00: Politiet har ikke hatt tid til å loggføre alle hendelsene på Twitter, men oppsummerer natten slik:

– Kvelden og natten har vært særdeles travel for politiet i Agder og i hovedsak Kristiansand. 1000-vis har hatt det hyggelig med noen unntak.

– Mange personer er bortvist fra sentrum etter å ha laget kvalm, bråk og vist truende atferd uten at noe veldig alvorlig har skjedd. Politiet har hatt ute ekstra mannskap og har loggført over 150 oppdrag på åtte timer, men svært få personer har havnet i arresten.

ARENDAL: Brann i bolig

01.32: Nødetatene rykket ut til Ridebaneveien etter melding om brann i en bolig. Ingen personer ble skadet, og det er heller ikke snakk om store brannskader på boligen.

– Personene som befant seg i huset ble sjekket på stedet, men ingen er skadet. Saken vil bli etterforsket videre ved Arendal politistasjon, sier operasjonsleder Martin Ugland.

Beboerne måtte overnatte på hotell.