**ARENDAL: Tørrkokt stekepanne

14.04:** Politiet får beskjed om en automatisk brannalarm på en adresse i Arendal. Der er det en tørrkokt stekepanne som har sørget for litt røykutvikling. Det var altså ingen stor dramatikk, men den 32 år gamle mannen som hadde glemt stekepannen kan allikevel vente seg en reaksjon fra politiet for sin uaktsomhet.

**VENNESLA: Trafikkuhell

14.15:** Politiet får inn melding om at en bil har kjørt i grøfta i Ravnåsveien i Vennesla. Det er kun materielle skader, og politiet vurderer det heller ikke som en politisak.

**BYGLAND: Frastjålet ved

1520:** En bonde ringer til politiet og forteller at han har blitt frastjålet cirka ett mål ferdig oppkuttet bjørkeved. Og vedstjeling er noe bonden begynner å bli lei av. Han har nemlig opplevd vedstjeling ved flere anledninger, og har nå til sammen blitt frastjålet tre mål ved.

**LYNGDAL: Leteaksjon

15.35:** Politiet får inn en telefon fra en bekymret dame som savner sinn mann. Mannen hadde dratt ut på Rosfjorden for å dra garn, men han har ikke kommet tilbake. Politiet setter i gang en leteaksjon, og klokken 16.17 blir den 68 år gamle savnede mannen funnet i god behold. Det viste seg at han hadde fått et garn i propellen, men klarte allikevel å komme seg til land. Derfra ble han kjørt hjem i bil.

**ARENDAL: Påkjørsel bakfra

16.31:** Politiet får melding om at en bil er påkjørt bakfra i Langsæveien ved Harebakken. Sammenstøtet var såpass kraftig at airbagene i bilene ble utløst. Tre personer ble kjørt til legevakten for en sjekk. Det er en 80 år gammel mann som er mistenkt for å forårsaket ulykken.

**KRISTIANSAND: Dro i julelys

17.13:** En politimann på vei hjem fra jobb ringer sine kolleger på politihuset i Kristiansand for å fortelle at en av byen løse fugler rev i en infotavle på domkirka, samt at han dro i noen julelys. Mannen ble stanset og tatt inn i arresten, og kan vente seg en anmeldelse for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Hasj

19.53** stoppet en politipatrulje en bil ved Slottskvartalet i Kristiansand. I bilen satt det to menn på 20 og 22 år som var i besittelse av 46 gram hasj. Begge ble innsatt i arresten.

**ARENDAL: Gjemte seg i skogen

20.30** forsøkte en politipatrulje å stoppe to uregistrerte crossere på Rykene, men syklistene ønsket ikke å stoppe for politiet og stakk av gårde på en skogsvei. Politipatruljen fulgte etter dem inn på skogsveien og etter en stund fant de en henslengt crosser i grøfta. Litt senere fant de en 20 år gammel mann som forsøkte å gjemme seg i skogen. 20-åringen hadde ikke førerkort og crosseren var uregistrert. Dermed ble crosseren tauet inn og mannen ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjørte på niåring

20.29** fikk politiet melding om en ulykke som skulle ha skjedd i Songdalsveien klokken 16.40. Ifølge operasjonsleder skulle da en ni år gammel gutt ha blitt påkjørt av en eldre dame. Dama stoppet bilen og spurte gutten om det gikk bra, men undersøkte ikke saken noe nærmere. Gutten pådro seg ikke store skader, men hadde smerter i ankelen og guttens familie tok han derfor med til sykehuset.

RISØR: Fastfrosne svaner

Tre fastfrosne svaner i Risør skaper hodebry for Viltnemda. Problemet er at svanene sitter fast i isen, men siden isen er så tynn kan man ikke ta seg ut til svanene til fots, men samtidig er isen for tykk til at man klarer å komme seg ut med båt. Dermed vil svanene etter all sannsynlighet bli avlivet.

**TVEDESTRAND: Sladding

20.40** stoppet en politipatrulje i Tvedestrand en mann som burnet og sladdet med bilen på en tom parkeringsplass. Politiet tok beslag i mannens førerkort.

GRIMSTAD: 145 km/t i 90-sone

En UP-patrulje stoppet i kveld en 20 år gammel mann fra Arendal som kjørte i 145 kilometer i timen i 90-sonen på E 18 i Grimstad.