KRISTIANSAND: Ferske overvåkningsbilder som fvn.no har fått tilgang til viser at raneren gikk inn i banken, pekte på en ansatt og en kunde med pistol før han krevde å få tilgang til pengene fra begge kassene i banken.

LES OGSÅ: Sparebanken Pluss ranet på Rona

Fra raneren gikk inn gjennom hovedinngangen ved bankfilialen til han forlot banken tok det 57 sekunder. Etter å ha gått inn pekte han med våpenet mot kasse 1, hvor en ansatt og en kunde stod. Han gikk deretter mot kasse 2 og krevde at den ansatte skulle gi fra seg penger. Deretter gikk raneren til kasse 1 og forskynte seg med penger, mens kunden følger med fra andre side av skranken.

Ingen ble skadet under ranet. Etter å ha forlatt banken ringte den ene bankansatte for å slå alarm. En mannlig ansatt kom deretter ut i lokalet og stengte butikkens hoveddør. Ranet gikk stille for seg og flere ansatte i banken skal ikke ha oppdaget at det pågikk et ran.

Pengene fikk raneren de ansatte til å legge i en Rema 1000-pose. Raneren skal være rundt 190 cm høy, hadde et skjerf foran ansiktet, skal ha brukt regnbukse, hadde solbriller og millitærboots. Han skal ha brukt en eldre damesykkel til å stikke fra banken.

— Vi aner ikke hvor personen har dratt. Vi søker med flere patruljer, både sivile og uniformerte, i området, sa innsatsleder ved Kristiansand politistasjon, Lars Stamnes, til fvn.no.

Etterforskere ved Kristiansand politistasjon etterforsker saken gjennom helga. Politiet ber fortsatt om tips fra publikum i saken. Kontakt på politiet på telefon 02800 eller epost: randesund@politiet.no om du har sett noe.