MARNARDAL: — Ulykken skjedde ca. 500 meter syd for Øyslebø i en krapp høyrekurve, opplyser lensmann ved Marnardal lensmannskontor, Tor Damkås, til fvn.no.

Kvinnen har ifølge politiet kommet kjørende alene fra sør i retning Øyslebø da ulykken skjedde like før klokken 21. 30 søndag kveld.

Kjørte i fjellvegg

Bilen har havnet på siden av veien, kjørt inn i fjellveggen og deretter blitt kastet inn i veibanen igjen.

— Bilen er blitt kastet inn i veibanen og fører er blitt kastet ut av bilen. Bilfører ble drept momentant, opplyser Damkås.

Ifølge politiet hadde 18-åringen ikke på seg bilbeltet. Politiet har ingen vitner til hendelsen og årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

— Med dette duskregnet som har vært så kan det fort bli glatt, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Krimtekniske undersøkelser utelukker imidlertid vannplaning og at kvinnen har mistet kontrollen over bilen på den måten. Så langt er det heller ingenting som tyder på at kvinnen har holdt for høy fart. Stedet har 80-sone.

— Det er ingen synlige spor i veien. Vi har ingen teorier om hastigheten, men skadene er forenlig med en hastighet på ca 80 km/t, sier Damkås.

Søndag kveld arbeider både brannvesen og kriminalteknikere på stedet.

  • Veien er stengt inntil vi får sikret de nødvendige spor, sier Damkås til fvn.no.

Også bilen vil bli sendt til tekniske undersøkelser.

Dagens ulykke i Marnardal er den andre på kort tid. Det er bare to dager siden en 18 år gammel mann fra Bjelland mistet livet etter å ha kjørt inn i en fjellvegg i Marnardal.