KRISTIANSAND/OSLO: Det sier Rolf Valle til fvn.no.

Han observerte det han mener kan være den stjålne betongbilen til 2,4 millioner kjørende sørfra på E 18 ved Liertoppen i Oslo i tidsrommet 24-01 natt til tirsdag.

Valle var selv ute å kjørte da han møtte det som kan være den stjålne bilen. Betongbilen fanget umiddelbart Valles oppmerksomhet på flere måter.

— Det er en realtivt pen bil som skiller seg ut, sier Valle, til fvn.no.

Stusset over synet

Han stusset over synet av betongbilen rundt nattestid:

— Det var et merkverdig sted å møte en betongbil. Det er ikke naturlig for en betongbil å kjøre den veien, sier Valle, som selv er sjåfør for pukk-firmaet Jørgensen AS, i Oslo.

Valle mener at når en betongbil kommer kjørende sørfra er det naturlig å tro at den skal til betongfabrikken på Asker, men at det derimot er mer naturlig at betong som skal leveres i Asker kommer fra Sandvika.

— I tillegg så var det midt på natta, og det var ingen aktivitet på betongfabrikken på verken Lierskogen eller i Sandvika, sier Valle, som kjørte forbi begge betongfabrikkene for å sjekke.

Var umerket

Betongbilen var også umerket, noe som er uhørt i bransjen.

— Det skjer ikke. Da er bilen enten ny, eller stjålet og kamuflert, sier Valle og legger til:

  • Og er den ny så skjønner jeg i hvert fall ikke hva den gjorde på veien på den tiden av døgnet, sier Valle, til fvn.no.

Eier av betongbilen, Gunnar Aarlis, sier til fvn.no at han også har fått vitneobservasjoner på betongbilen østover. Nå frykter han at den kostbare betongbilen er blitt fraktet over svenskegrensen og ut av landet.

Har du sett denne bilen? Kontakt fvn.no på tlf 800 81 300 , eller på mail til: tips@fvn.no