KRISTIANSAND: To tatt med hasj

LILLESAND: Brann i container på E 18

KRISTIANSAND: Stjal en del pc-er

08.19 Det har vært innbrudd i et kontor i Dronningens gate 2a. Tyvene har rotet og stjålet en del pc-er.

GRIMSTAD: To tatt i fartskontroll

I forbindelse med skoletrafikken ble det gjennomført en fartskontroll ved Landevik skole i 50-sona. To personer fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort.

KRISTIANSAND: 41-åring skadet i sykkeluhell ved UiA

**KRISTIANSAND: Kredittkort kom til rette

11.52** kontakter en person politiet etter å ha oppdaget flere kredittkort på bunnen av Otra ved Elvegata. Totalt teller politiet sju kredittkort etter funnet, og alle tilhører en og samme lommebok; en lommebok som ble stjålet 12. oktober. Eier er kontaktet.

**KRISTIANSAND: Narkotiske tabletter

13.10** blir en 29 år gammel bergenser tatt inn til politistasjonen. Han er i besittelse av en del narkotiske tabletter, samt en kniv. Mannen må forklare seg på stasjonen.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

13.12** får politiet kjennskap til et branntilløp i Vardåsveien. En huseier er blitt forstyrret under matlaging, og har gått fra en varm kokeplate. Flammer står opp i kjøkkeninnredningen, men brannen blir raskt slukket.

**GRIMSTAD: Kjørte uten lappen

13.30** møter en patrulje på RV 420 en kjenning som kjører bil, men som de vet ikke har gyldig førerkort. Patruljen snur, men når politiet stopper bilen har mannen flyttet seg over i passasjersetet. Mannen nekter for å ha kjørt bilen, mens politiet holder på sin versjon av saken.

ARENDAL: Kjørte i 89 i 60-sonen

15.12: UP hadde fartskontroll på riksvei 408 ved Rise. En 19 år gammel mann ble da tatt for å kjøre i 89 kilometer i timen i 60-sonen. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

GRIMSTAD: Kjørte uregistrert bil

15.19: En 60 år gammel mann ble stoppet av politiet i Opplandsveien. Han kjørte en uregistrert bil, og vil bli anmeldt for dette.

VALLE: Innbrudd i hytte

15.50: Hyttenaboer melder om innbrudd i hytte på Nystøl. Det var kastet en stein gjennom vinduet, men det er uvisst hva som er stjålet. Eierne av hytta reiste hjem til Stavanger på søndag, så innbruddet har skjedd i tidsrommet mellom søndag ettermiddag og tirsdag ettermiddag. Det skal også ha vært innbrudd i flere hytter i området.

SØGNE: Trafikkulykke ved Brennåsen

18.15: En bil på vei fra Kristiansand mot Søgne kolliderte med en bil på vei motsatt vei. Kollisjonen skjedde da den ene biIisten skulle svinge inn mot Søgne fra E 39. Bilisten brøt vikeplikten. Ingen ble alvorlig skadet i kollisjonen, men en kvinne ble brakt til legevakten med smerter i håndleddet.