KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

01.22 fikk politiet melding om et innbruddsforsøk ved Kristiansand Kunnskapspark på Gimlemoen. Securitas kom raskt til stedet og anholdt en 26 år gammel mann. Politiet har arrestert mannen.

ARENDAL: To på stjålet motorsykkel

01.51 kom det melding om at en patrulje hadde stoppet en motorsyklist ved Trommestad. Motorsyklisten ville først ikke stoppe, men politiet fikk stanset den 22 år gamle mannlige føreren etter en kort forfølgelse. Mannen hadde med seg en 26 år gammel kvinnelig passasjer. Motorsykkelen er påsatt falske skilter, og er stjålet fra Tveit i Kristiansand 7. mai.

KRISTIANSAND: Utakknemlig haiker

03.31 ble det meldt om slåssing ved Seven Eleven i Markens gate. En navngitt person ble slått av en 22 år gammel mann av afrikansk opprinnelse. Mannen fikk først pålegg om å forlate stedet. Han reagerte da med å sparke ned en søppelbøtte. Politipatruljen tilbød da skyss hjem. Da mannen så var vel hjemme, slo han seg derimot vrang på nytt, og nektet å gå inn til seg selv. Mannen ble da tatt med til politistasjonen, og er nå anmeldt for bråk i beruset tilstand.

ARENDAL: Stjålet veske?

Klokka 03.53 møtte en patrulje ei dame som hevdet hun var blitt slått, og frastjålet en veske med flere bankkort og noen kontanter. To personer ble pågrepte, mistenkt for forholdet. Fornærmede var derimot ruset og aggressiv, og politiet er usikre på om veska faktisk er stjålet. Alle tre innblandede ble anmeldt for bråk i beruset tilstand.

FLEKKEFJORD: Utbrent bil

04.53 meldes det om en bilbrann, og brannvesenet rykker ut til en skogsvei i Fjellså. Ingen personer blir funnet i bilen. Bilbrannen har trolig sammenheng med en krattbrann i området. Politiet undersøker saken.