**ARENDAL: Forsøkt på sykkeltyveri

14.12:** Det ble meldt om et mulig sykkeltyveri i Friholdsgaten i Arendal. Politiet hadde ikke mannskaper som kunne rykke ut.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

14.45:** Det blir meldt om grovt tyveri fra Grefstad i Grimstad. Tyveriet skal ha skjedd i tidsrommet torsdag klokka 13 til fredag klokka 10. Det kan tyde på at noe verktøy er stjålet.

**ARENDAL: Dør knust på skole

14.49:** Det blir meldt om at en dør er blitt slått i stykker ved Havlimyra skole. Vann har strømmet inn og kjelleren er delvis fult av vann.

**MANDAL: Diesel-lekkasje

15.07:** Forbipasserende lukter diesel ved marinaen på Tregde i Mandal. Det viser seg at det ligger noe oljefilm på vannet og brannvesenet er varslet.

**KRISTIANSAND: Påkjørt bakfra

15.27:** En bil skal ha blitt påkjørt i Vestre Strandgate, like ved rutebilstasjonen. Bilføreren mener at lastebilsjåføren stakk fra stedet og fulgte etter den. Ved industriområdet på Vige fikk bilføreren snakket med lastebilføreren, og politiet måtte etter hvert mekle mellom partene.

**VENNESLA: Grovt tyveri

15.31:** Det blir meldt om grovt tyveri fra Storevollheia i Vennesla. Trolig har tyveriet skjedd i løpet av formiddagen og et mindre pengebeløp skal ha blitt stjålet.

**FROLAND: Elghund funnet

16.14:** En kvinne kontakter politiet og forteller at hun har tatt vare på en elghund uten eier ved Mykland i Froland. Ved 18.30-tiden hadde eieren ikke kontaktet politiet. Er du eieren av hunden? Kontakt politiet på telefon 02800. **KRISTIANSAND: Mistenkt for butikktyveri

16.21:** Politiet tok med seg en kvinne (27) til politistasjonen etter å ha blitt tatt mistenkt for butikktyveri ved ICA Maxi på Lund.

**MANDAL: Fiklet med kabriolet

16.31:** To personer ble observert fiklende på en sølvgrå kabriolet ved ICA Nær Ulvegjelet. Politiet rykket ut, men så verken personer eller bil da de kom fram.

**KRISTIANSAND: Utforkjøring

18.47:** En bil kjørte i grøfta ved Topdalselva like etter bensinstasjonen på Hamresanden. Kun materielle skade.

**MANDAL: Grovt tyveri

19.13:** Det ble meldt om grovt tyveri fra et båtanlegg i Mandal.

**TVEDESTRAND: Bil i bank

19.17:** En bilfører var uheldig og ble ansvarlig for at hans førerløse bil besøkte en bank. Les mer i egen sak.

**AUDNEDAL: Trafikkulykke

19.54:** AMK meldte fra om trafikkulykke med personskade på strekningen Konsmo og Kvås på riksvei 461. Enslig bil skal ha gått ut av veien. Bilfører (21) skal være ute av bilen og skal være ved bevissthet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

20.02:** En kvinne som har handlet på Rema 1000 Voie kommer hjem og finner ut at bilen hennes er blitt påført bulkskader under handleturen. Saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Forstyrret arrangement

20.17:** To gjester som skal ha forstyrret et arrangement på Torvet i Kristiansand ville ikke forlate stedet og dermed måtte politiet bistå.

**GRIMSTAD: Beruset mann

20.31:** En beruset mann skal ha opptrådt truende ved Rimi Feviktoppen.