ARENDAL: 17-åring stjal bil

00.04 En 17 år gammel gutt fra Oslo er mistenkt for tyveri av bil. Bilen ble stjålet fra Kongshavn. Drøye 20 minutter senere fikk politiet stoppet bilen på vei mot Arendal sentrum. Føreren ble pågrepet.

ARENDAL: Brann i søppeldunker

03.20 Noen satt fyr på søppeldunker i Kirkegårdsveien. Brannvesenet rykket ut, politiet hadde ikke anledning. Ifølge brannvakta i Arendal ulmet det litt i søppeldunker for husstander.

ARENDAL: Tatt med hasj

03.30 En 35 år gammel arendalsmann ble innbragt for å ha vært i besittelse av litt hasjis. Han vil bli avhørt senere mandag.

ARENDAL/OSLO: Mindreårige gutter kjørte 30 mil i stjålet bil

ARENDAL: Tyveri av bil

06.12 fikk politiet melding om at noen i løpet av natten hadde stjålet en bil fra utsiden av en bolig på Eydehavn. Klokken 07.05 fikk politiet melding av eieren til bilen på ny. Han hadde da funnet bilen parkert med motoren i gang. Forholdet vil bli anmeldt.

ARENDAL: Innbrudd i bolig

07.10 fikk politiet melding om at noen i løpet av natten hadde forsøkt å bryte seg inn i en bolig i Arendal. Tyvene hadde forsøkt å komme seg inn via kjellerdøra. Politiet i Arendal kommer til å undersøke saken.

KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

08.03 fikk politiet melding om at en dame hadde veltet på sykkel i Egsveien. Kvinnen skal ha slått seg i hodet, og ble kjørt med ambulanse til legevakten.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

08.19 fikk politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd hos Agder bil og båt i Rigetjønnveien. Det er foreløpig uvisst hva som er blitt stjålet. Saken vil bli undersøkt av politiet.

FROLAND: Bil i grøfta

08.22 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Froland kirke. Det ble ikke meldt om personskade. Det er uklart om politiet kommer til å opprette en sak på hendelsen.

VENNESLA: Skadeverk

09.00 møtte en kvinne opp på lensmannskontoret i Vennesla og fortalte at noen hadde ripet opp lakken på bilen hennes. Skadeverket skal ha blitt utført natt til fredag ved Øvrebø. I tillegg til å ripe opp lakken på bilen skal det også ha blitt gjort skadeverk på et epletre i hagen, og på noen sykler i tilknytning til kvinnens bolig.