ARENDAL: Den 21 år gamle kvinnen avga i går sin forklaring til tingretten, og sterke bevis peker på at det er den den 25 år gamle ekskjæresten hennes som er gjerningsmannen. Hans DNA ble funnet i kvinnen etter hendelsen og det ble også funnet spytt fra kvinnen på mannens hansker, som han angivelig skal ha brukt til å holde for munnen hennes under den brutale voldtekten, skriver Agderposten onsdag.

Grov voldtekt

Den 21 år gamle kvinnen våknet midt på natten av at en mann satt over henne. Hun kunne ikke identifisere han på dette tidspunktet. Mannen skal ha kneblet henne, satt bind for øynene og bedt henne om å ligge med hodet mot puta inntil han hadde gjennomført voldtekten og gått ut av rommet.

Gråtkvalt fortalte kvinnen tirsdag en hjerteskjærende historie om hvordan gjerningsmannen voldtok henne både analt, oralt og vaginalt. I tillegg truet personen med å drepe sønnen hennes om hun fortalte noe til politiet.

Husker ikke voldtekten

25-åringen som nå står tiltalt er barnets biologiske far, og han hevder overfor retten at han ikke husker å ha gjennomført voldtekten.

— Jeg husker at jeg var utenfor huset hennes, men jeg kan ikke huske at jeg gikk inn, hevder mannen.

De to tidligere samboerne hadde for lenge siden flyttet fra hverandre da voldtekten skjedde og bodde på hver sin kant av Arendal. Tiltaltes mor forklarte for retten i går at 25-åringen hadde tatt bruddet svært tungt, skriver Agderposten.