KRISTIANSAND: Mannen, som er i slutten av 20-årene, ble pågrepet i en leilighet i Kristian IVs gate i Kristiansand sentrum lørdag ettermiddag.

Han ble imidlertid løslatt etter avhør sent lørdag kveld, opplyser politiet.

22-åring i arresten

— Han ble løslatt i går kveld. En 22 år gammel mann sitter fortsatt i arresten, og vil bli vurdert varetektsfengslet mandag, sier jourhavende politiadvokat Jan Tallaksen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**Les også:

To pågrepet for ran av Statoil-stasjon**

Raner truet til seg penger med kniv

I leiligheten til den løslatte mannen, fant politiet klærne som ble brukt under ranet av Statoil-stasjonen i Elvegata fredag kveld. Etter det fvn.no forstår, mener politiet at den siktede 22-åringen har skiftet klær i leiligheten etter ranet.

Ble gjenkjent

22-åringen ble pågrepet i Kristiansand sentrum like før klokken 04 natt til lørdag, drøye seks timer etter at ranet skjedde. Han skal ha blitt gjenkjent av politiet på videoen fra overvåkningskameraene på bensinstasjonen.

Politiet vil ikke si hvor mye penger raneren fikk med seg. Han truet den kvinnelige ansatte på bensinstasjonen med kniv, og forsvant til fots før politiet nådde fram. Kniven er beslaglagt av politiet.