KRISTIANSAND: Leteaksjonen etter den savnede kvinnen foregår i et område i nærheten av sjøen ved Strømme øst for Kristiansand.

En hundepatrulje søkte tidligere i nærheten av området som Røde Kors-mannskapet nå gjennomsøker.

— Søket med hund ble avsluttet uten resultat, sier etterforskningsleder Jan Nesland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Hundepatruljen søkte med utgangspunkt i et bygg hvor savnede Ann Terese Reppen sist ble sett klokken 14 tirsdag.

— De som sist så henne, har opplyst at hun hadde på seg yttertøy. Det så ut som at hun hadde tenkt å gå ut av bygget, noe vi mener hun har gjort. Vi har gjennomsøkt bygget uten å finne henne, sier Nesland.

SAVNET: Politiet etterlyser tips etter at Ann Terese Reppen (26) forsvant i Kristiansand tirsdag. (Foto: Politiet) Foto: Politiet

Utvidet søketI tillegg til politiet, har familie, venner og bekjente deltatt i søket ved Strømme torsdag.

— Vi er nå i ferd med å kalle ut mannskap fra Røde Kors. Det vil bli gjort videre søk utover ettermiddagen, sa Nesland like før klokken 13 torsdag.

Onsdag gikk politiet, etter samtykke med 26-åringens mor, ut med bilde og beskrivelse av kvinnen. Samtidig etterlyste de tips fra folk som kan ha sett henne eller vet hvor hun er.

Vil ha tips

— Det er kommet inn noen tips, men ikke noen konkrete. Vi er fremdeles interessert i tips, sier etterforskningslederen.

Kvinnen er mellom 1,60 og 1,65 meter høy. Hun har mørkt, skulderlangt hår og brune øyne, og var iført en lilla joggejakke med hvit glidelås. Hun hadde også på seg halvhøye, sorte sko da hun forsvant.

Politiet mistenker ikke at 26-åringen er utsatt for noe kriminelt.