VALLE: — Dette er terror, sa Valle Arbeiderpartis representant under støttemarkeringen, Olaf Henrik Homme.

Se video

Kirka åpnet klokka 16, og kirkesjef Anne Ringstad var den første til å markere sin avsky mot drapstruslene mot sognepresten. Ringstad tente et lys i kirka.

— Vi kan ikke akseptere at det brukes overgrep, sjikane og andre maktmidler for å stoppe våre ytringer, sa prost Ole Gunnar Sæbø.

TENNER ET LYS FOR PRESTEN: Klokken 16 åpnet kirkesjefen i Valle, Anne Ringstad, kirken i bygda slik at de som trenger en stille stund i forbindelse med støtteaksjonen for sogneprest Arne Skare har et sted å gå. Foto: Johs. BjørkeliSvært mange i bygda har opplevd det meget ubehagelig at sognepresten har blitt truet på livet. Samtidig vekker trusselen harme.

Se video

Klokka 16.30 begynte protestmasjen fra kirka til sentrum.

STOR OPPSLUTNING: — Vi skal ta bygda tilbake, sa initiativtaker Tron A. Støle (på tilhengeren) til støtteaksjonen for den drapstruede sognepresten i Valle. 300 bygdefolk fra Valle og Bykle viste sin avsky. FOTO: JOHS. BJØRKELI - Denne saken er helt forferdelig. Tenk at noen kan gjøre slik mot en stakkars, uskyldig familie, raser initiativtaker til marsjen, Tron Armand Støle.

TRUET: Denne kniven, som gjennomborer et bilde av sognepresten, fant presten på nakkestøtta på bilen sin fredag morgen.