MARNARDAL: På Øyslebø skule har tyver i løpet av helga knust et vindu, og tatt seg inn i lokalene. Ifølge politiet er det stjålet bærbare pcer og et fotoapparat.

LYNGDAL: Ved Sønnico i Lyngdal har tyver forsøkt å ta seg inn i bedriftens lokaler. Politiet har ennå ikke fått undersøkt forholdet.

VENNESLA: Ved å bryte opp en dør har tyver tatt seg inn i lokalene til Vennesla videregående skole. Tyvene har kommet seg unna med et ukjent pengebeløp.

FROLAND: Fra NCCs anleggsområde på Bøylefoss i Froland har tyver stjålet en VW Caravelle med kjennemerke DJ 60564. I tillegg er det stjålet en tv og andre verdisaker fra brakkerigget på området.

TVEDESTRAND: En hårfin tyv har sjålet gelé, sjampo, sakser og andre hårpleieprodukter fra en frisørsalong i Hovedgata i Tvedestrand. — Det dreier seg om en renslig tyv, dette, humrer operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Mobiltelefoner er stjålet fra Sentrum helses kontorlokaler i Kirkegata i Kristiansand. Innbruddet har skjedd i løpet av natt til mandag.

KRISTIANSAND: Tyver har også gjort innbrudd på Nordli bokhandel på Kjøita i løpet av helga. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.