Politiloggen natt til lørdag:

23.01: En politipatrulje stopper en promillekjører i båt ved Hestnes i Grimstad. Føreren blir tatt inn for blodprøve.

23.04: Steinras i Tvedestrand:

http://www.fvn.no/lokalt/aust_agder/article683300.ece

23.30: Slagsmål ved Havana

http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article683315.ece

23.30: En patrulje blir oppmerksomme på en bil med ungdommer. Den blir kontrollert. Det fører til at føreren av bilen blir mistenkt for promillekjøring. Det blir tatt blodprøve av sjåføren, og han blir anmeldt mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

23.47: Politibåten i Arendal stoppet en båt på grunn av mistanke om promillekjøring. Båtføreren blir anmeldt.

23.55: Melding om mulig nødrakett utenfor Tromøya i Arendal. Politibåten og redningsskøyta reiser ut til området hvor den angivelige nødraketten skal være observert. Aksjonen blir avsluttet klokken 01.10 etter å ha snakket med folk i området som ikke skal ha sett noe.

00.08: Politiet får melding om at noen prøver å trenge seg inn i leiligheten til ei kvinne. Da politiet kommer til stedet viser det seg at tre personer har forlatt leiligheten. Politiet pågriper en person som blir anmeldt for trusler.

00.34: Melding om fulle ungdommer som lager bråk i Torggata i Farsund. En patrulje som er i området tar kontakt med ungdommene. Saken ordner seg på stedet.

00.42: Politiet får melding om slagsmål ved Kirkebakken i Arendal. Tre personer er involvert. En patrulje kommer til stedet. Fornærmede har fått et slag i hodet, og ambulanse blir tilkalt. Politiet får beskrivelse av gjerningspersonen. Episoden blir trolig anmeldt.

00:48: Det blir meldt om bråk i et hytte på Åros camping. En patrulje kommer til stedet og tar med seg en person som er beruset og aggressiv. Det skal ha vært barn tilstede og barnevernet blir orientert.

01.23: Restauranten Madam Reiersen i Arendal ringer politiet for å få fjernet en person. Politiet innbringer personen som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.55: Ei kvinne melder om problemer med en eks. mann som er i leiligheten hennes. Mannen er forsvunnet når politiet ankommer.

02.53: McDonalds i Kristiansand melder om bråk mellom to gjester. Episoden blir ordnet opp på stedet når politiet ankommer.

03.27: En hensatt Ribb med 130 hk motor blir meldt inn. Båten står på en henger ved en vei i Byremo. Det viser seg at båten er meldt stjålet. Båten blir tauet inn.

03.55: En taxi i Kristiansand melder om en full person som ligger på bakken ved Parko i Kristiansand. Politiet hjelper personen på beina.

04.14: Det meldes om bråk fra et musikkanlegg ved Færvikkrysset i Arendal. Musikken blir dempet når politiet kommer.

04.26: Det blir meldt om høy muskk på Grim i Kristiansand. En patrulje får dempet musikken.

04.49: En bil med to personer blir kontrollert i Vennesla. Føreren bli mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Det blir beslaglagt hasj og tabletter fra begge to.

05.10: Passasjerer i bagasjerom til bil på E 18

http://www.fvn.no/lokalt/aust_agder/article683336.ece

05.06: En person skal ha fått seg et slag over øyet og et dypt kutt ved Engkjærveien i Arendal. En patrulje tar vedkommende med til legevakt. Han skal ha blitt angrepet og vil anmelde saken.

07.15: Eventyrveien, Tinnheia, Kristiansand: Spilling av høy musikk plager naboer.

Bil stjålet: Politiet har i løpet av natten fått melding om at en bil er stjålet fra Ekornveien på Hamresanden. En grønn BMW med registreringsnummer KH 22889 er stjålet fra en garasje.

Norway Rock Festival I Kvinesdal:

Fire personer blir innbrakt til politistasjonen i Flekkerfjord. Det blir ilagt tre forelgg for slåssing og fyll. En peron blir innbrakt for besittelse av narkotika.