VEGÅRSHEI: Kjørte av veien

04.30 Et enslig kjøretøy kjørte av veien i Myra-svingen og havnet i et tre. Det var én person i bilen; en mann på 24 år fra Songdalen.

— Personen fremstod som beruset. Han hadde fått mindre skader og ble kjørt til sykehus i Arendal, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Det var tydelige bremse- eller skrensespor på stedet.

Mannen, som er mistenkt for promillekjøring, måtte avlegge blodprøve på sykehuset.

ARENDAL: Truet avisbud med balltre

05.15 En politipatrulje rykket ut til Hansnesveien i sentrum etter at et avisbud hadde ringt og fortalt at han ble truet med balltre. Politiet bortviste tre unge gutter fra stedet. Det er uklart hva som lå bak truslene.

TRUET: Her er politiet på stedet og bortviser tre gutter etter at de skal ha truet et avisbud med balltre. (Mms-foto: Morten Boswarva) Foto: Morten Boswarva (mms)

**KRISTIANSAND: Bileier fakket gutt som gjorde hærverk

05.25** En bileier på Liankollen ringte politiet og sa at han holdt på en person som hadde kastet stein på bilen hans. Det skal ha vært fire personer involvert, og tre av dem klarte å stikke av. Den pågrepne er 15 år. Han ble tatt med til politistasjonen og hentet av sin mor noen timer senere. Gjerningspersonene skal ha forsøkt å koble bilen.

BYGLAND: Frekt båttyveri

08.00 En båteier ringte politiet og fortalte at båten hans var stjålet i løpet av natta. Båten lå på vannet i Byglandsfjord ved Lauvdal. Noen hadde kjørt ned med bil og båthenger og tatt båten. Det er en Skibsplast 500 med en 70 hesters Suzuki-motor. Båten er blå på skroget og ellers hvit, med blå kalesje. Båten er merket med navnet Linda.

GRIMSTAD: Nestenulykke under Rally Grimstad

ARENDAL: To flydd til sykehus under Rally Grimstad

BYGLAND: Én flydd til sykehus etter MC-ulykke