**ARENDAL: Innbrudd i Beverveien

12.41:** Det ble oppdaget innbrudd i Beverveien ved Færvik ved Tromøy. Ei verandadør var brutt opp, og det var stjålet smykker. Det er uklart når innbruddet har skjedd.

**ARENDAL: Innbrudd i Sletteheia

13.20:** En beboer melder om at en person med hette over hodet, hansker og hammer i hånda er i ferd med å begå innbrudd.

**ARENDAL: Slåsskamp om parabol

14.46:** Politiet får melding om slåsskamp i gaten Korketrekkeren. Det dreier seg om krangel om ei parabolantenne.

— Politiet meglet, og partene fikk beskjed om å roe seg ned, forteller operasjonsleder Jon Kvitne.

Klokken 15.31 barket de to sammen igjen. Politiet kom igjen til stedet igjen, og forholdet ble ordnet. Partene tilhører et asylmottak, og den ene parten ble omplassert i helga.

**ARENDAL: Fylte bensin – stakk av

16.15:** Politiet fikk melding om at sjåføren av en Ford Escort fylte bensin på bilen og stakk av fra Esso Hisøya. Regningen var på 670 kroner. Sjåføren, en mann, hadde tatt av det fremre registreringsskiltet på bilen og dekket til det bakre.

Mannen ble imidlertid gjenkjent, og bilen hans ble funnet av en politipatrulje. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: To mopeder stjålet

18.37:** Det blir meldt om tyveri av to mopeder fra Grefstadveien i Grimstad. Registreringsnummer PU 6079 (En Riju – blå moped) og NK 1533 (En Suzuki).

**ARENDAL: Innbrudd i hus

18.48:** En huseier som har vært på reise kommer hjem og oppdager at det har vært innbrudd i huset. Innbruddet har skjedd i et hus i Egelundveien. Innbruddet har skjedd i løpet av de siste 14 dagene.

**ARENDAL: Enda et innbrudd

20.04:** Politiet fikk melding om innbrudd i Klinkeleveien ved Saltrød. Et vindu på et soverom og ei dør vvar blitt brutt opp. Det er usikkert hva som er stjålet.

**FARSUND: Innbrudd i solstudio

20.46:** Politiet fikk melding om innbrudd på et solstudio i Vanse.

**LINDESNES: Fremmede fotograferte

21.31:** Politiet ble tipset om at fremmede hadde fotografert hus ved Spangereid. Beboere reagerte på dette og kontaktet politiet. Hendelsen har skjedd tidligere i dag.