ARENDAL: Klokken 19.48 fikk politiet melding om at bowlinghallen i Arendal sentrum var utsatt for et ran. Men da patruljen kom til stedet viste det seg etter hvert at det var snakk om et grovt tyveri.

— Innehaver opplyser at det skal ha kommet inn tre personer. Den ene av de tre skal ha oppholdt innehaveren, mens de to andre har brutt opp automater og stjålet penger. Innehaveren skal etter hvert ha oppdaget hva som pågikk og forsøkt å stanse dem, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til fvn.no.

Innehaverens forsøk på å stanse tyvene var mislykket og de tre mennene stakk fra stedet til fots i retning Tyholmen.

— Vi leter nå etter disse tre personene og den fornærmede skal inn til avhør, opplyste Osaland til fvn.no tirsdag kveld.

Politiet leter etter én mann av norsk opprinnelse på rundt 190 cm, samt to av utenlandsk opprinnelse, begge cirka 170 centimeter høye. Alle tre er sannsynligvis mellom 20 og 30 år.

Ved midnatt var fortsatt ingen av de mistenkte pågrepet. Politiet fikk under jakten tirsdag kveld hjelp av en patrulje fra Grimstad, samt at patruljer i Tvedestrand og Risør ble varslet, uten at dette førte til noe resultat.