**KRISTIANSAND: Pipebrann på Randesund

00.03:** Brannvesenet fikk melding om pipebrann i Topdalsveien på Tveit. Meldingen gikk først ut på at det var en del skader på ovn og pipe og at disse skal ha vært rødglødende. Politiet sendte også en patrulje ut til stedet, og det viste seg at vedkommende som bodde der hadde fyrt godt i ovnen. Da politiet kom ut hadde vedkommende reist ut av huset. Det var andre beboere i huset som hadde hørt brannvarsleren. Det viste seg at det ikke hadde blitt så mye skader som først antatt, men brannvesenet ila likevel fyringsforbud for den uheldige mannen til stedet var undersøkt av feier, sier Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**NODELAND: Mye bråk fra fest

00.44:** Naboer klaget på en høylytt fest i Sogndalsveien på Nodeland natt til lørdag. Det var mye høy musikk og skrik og skrål. Da politiet kom til stedet viste det seg at det var ungdommer fra 17 – 20 år som hadde hjemme-alene fest. Da politiet kom til stedet lovet festdeltakerne å roe seg. 01.32 måtte politiet reise ut igjen. Det ble kastet inventar ut av huset, blant annet et brannslokkingsapparat. To av de seks festdeltakerne var særlige bråkete, og en av dem ble tatt med til arresten i Kristiansand. Politiet vet foreløpig ikke hvor mye skader det ble på huset.

KRISTIANSAND: Albanere og somaliere braket sammen

**KRISTIANSAND: Løpsk hest

04.12:** En løpsk hest løp rundt i Brosselandsveien på Brennåsen i nattens mulm og mørke. Politiet fikk navnet på eieren, men fikk kontakt med ham. De antar likevel et eieren fikk tak i hesten sin igjen, da de ikke fikk flere meldinger om den, opplyser Arnesen.

**KVINESDAL: Bilbrann ved Sarons Dal

05.38:** Ingen personer kom til skade da brannvesenet fikk melding om en bilbrann like ved Sarons Dal i Kvinesdal natt til lørdag. Bilen skal ha stått i full fyr, og skal ha blitt helt utbrent. Politiet vil undersøke bilen nærmere i løpet av dagen.

**MANDAL: Beruset bilist

06.50:** Politiet stoppet en 36 år gammel mann fra Mandal ved Gjærvoldstadveien i Mandal i natt mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Mannen måtte blåse i alkometer, og ble deretter tatt med til legevakten for blodprøve.

**MANDAL: Innbrudd i bilbutikk

08.15:** Sør Import Bil i Mandal har hatt ubudne gjester i løpet av natten. Tyven(e) har rotet rundt på et kontor, men det er foreløpig uvisst hvor mye som er stjålet. Det var en del blodspor på stedet, så politiet skal undersøke stedet nærmere i løpet av dagen.

**GRIMSTAD: Innbrudd på Landvik Skole

09.40:** Landvik skole i Grimstad hadde også ubudne gjester natt til lørdag. Tyven(e) stjal en pc fra et av kontorene, sier Arnesen til fvn.no.

**KRISTIANSAND:

Meide ned trafikkskilt**

FARSUND:

Is— og snøras i Farsund

**KRISTIANSAND:

23:10:** Politiet pågrep en person på Grim, en 25 år gammel mann, som var i besittelse av ulovlige tabletter. Mannen ble fratatt tabletter og anmeldt.

VENNESLA:

23:20: Politiet fikk inn klage på at noe hadde skutt opp fyrverkeri i Øvrebø.