VENNESLA: Til sykehus etter utforkjøring

05.30: En person ble kjørt til sykehus etter en utforkjøring på riksvei 9 ved Langeland mellom Øvrebø og Hægeland. Den skadde var fører av ulykkesbilen, og skal ikke ha hatt med passasjerer. Mannen (26) skal ha fått noen kutt i ansiktet, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Politiet kjenner ikke årsaken til ulykken, og er ikke kjent med at andre kjøretøyer skal ha vært involvert. Veibanen skal ikke ha vært glatt.

KRISTIANSAND: Tatt for ruskjøring

07.03: En 31 år gammel mann ble pågrepet mistenkt for ruskjøring med bil i Vågsbygd. Mistenkte hadde tyvlånt bilen fra et familiemedlem.

LILLESAND: Plater i veibanen

07.10: Melding om at det ligger flere isolasjonsplater i veibanen på E 18 ved avkjørselen til Ikea. Veitrafikksentralen er varslet.

TVEDESTRAND: Pågrepet etter innbrudd

12.19: En person ble pågrepet ved Nes Verk i forbindelse med et innbrudd i et fraflyttet hus. Mannen er også mistenkt for ruskjøring.

KRISTIANSAND: Frontkollisjon

14.47: To barn ble sendt til sykehus etter en frontkollisjon på Krossen. Les saken her.

SØGNE: Åstedsbefaring på Langenesveien

15.00: Langenesveien ble stengt i forbindelse med en åstedsbefaring. Klokka 15.45 opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane at veien er åpen.

VENNESLA: Mc-velt

16.34: En person ble sendt til sykehus etter en trafikkulykke i Vennesla. Les saken her.

ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

20.05: En bil ble kontrollert på E 18 mellom Arendal og Grimstad. Føreren er mistenkt for ruskjøring. Vedkommende skal også ha kjørt uten førerkort.