Her har Sea King-helikopteret landet på Evje for å hente den ene av personene som satt i bilen. Foto: 03811-tipser

Vet du noe om denne hendelsen? Tips oss på nyheter@fvn.no eller telefon 03811.

ÅSERAL: Tre av ungdommene er ifølge politiet lettere skadet. Akuttmottaket i Arendal melder at den fjerde er alvorlig skadet, men stabil.

Ungdommene, som alle er fra Åseral, satt i en bil som havnet utfor fylkesvei 352 mellom Kyrkjebygda og Ljosland i Åseral tirsdag kveld.

Bilføreren, en 23 år gammel mann, er hardest skadet. Han ble først brakt til Hornnes videregående skole med ambulanse.

Der ble mannen hentet av luftambulansen og fløyet til Sørlandet sykehus i Arendal.

– Tre personer er lettere skadet og er kjørt til akuttmottaket i Kristiansand. Den hardest skadede ble fløyet til Arendal med luftambulanse. Helikopteret landet i Arendal klokken 23.39, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Satt fastklemt

Bilføreren satt fastklemt etter ulykken.

De tre andre personene som satt i bilen, var to gutter på 15 år og en gutt på 13 år.

Ulykken ble meldt om klokka 21.34 tirsdag kveld. Politiet meldte en halvtime senere at en person var tatt ut av bilen og inn i en ambulanse.

Både luftambulansen og et Sea King-helikopter landet på fotballbanen ved den videregående skolen på Hornnes for å bistå etter ulykken.

Tekniske undersøkelser

Ulykken skjedde om lag fire kilometer nord for Kyrkjebygda.

Natt til onsdag gjorde krimteknikere fra politiet og ulykkesgruppen til Statens vegvesen tekniske undersøkelser på stedet.

– Krimteknikere gjør undersøkelser på ulykkesstedet nå. Veien er delvis stengt, opplyste operasjonsleder Klausen til Fædrelandsvennen klokken 00.30.

Klokken 03.35 var krimteknikerne ferdige på stedet, og veien var igjen åpen for trafikk.

Hva som forårsaket ulykken, er foreløpig ukjent. Det er foreløpig uvisst om det var glatt på stedet. Klausen opplyser at det ikke skal ha vært vitner til ulykken.

En person ble brakt fra Åseral til Hornnes videregående skole med ambulanse for videre transport med helikopter. Foto: 03811-tipser