Politiet skriver følgende i en pressemelding:

"Operasjonssentralen i Vest politidistrikt mottok lørdag 10.2.18 kl. 1907 melding om dødsfall i en leilighet på Landås i Bergen. Melder til politiet bor i leiligheten.

Politiet ankom stedet etter kort tid og fant en død person på adressen. På bakgrunn av funn på stedet har politiet iverksatt etterforskning, dødsfallet fremstår som mistenkelig, skriver Bergensavisen.

BA får opplyst at det skal være en relasjon mellom den døde kvinnne og mannen som er pågrepet. Politiet ønsker ikke å kommentere nærmere relasjonen før alle pårørende er varslet.

Politiet har pågrepet en mann i den aktuelle leiligheten. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen er ført til arresten på politihuset og vil bli forsøkt avhørt i løpet av kvelden. Politiet kan ikke pr. nå si noe om relasjonen mellom melder og avdøde.

Krimteknikerne er nå på vei til stedet for å sikre bevis og undersøke åstedet.

Avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem det kan være og jobber med å varsle pårørende."

– Dette er et veldig rolig strøk og hyggelige naboer. Dette kom som et sjokk, sier en nabo til BA.

Han har ikke lagt merke til noe bråk eller politioppbud i boligfeltet tidligere.

Etter det BA kjenner til etterforsker politiet dødsfallet som en drapssak. Politiet har sperret av leiligheten og blant annet et bossrom i tilknytning til boligblokken.