KRISTIANSAND: Spaserte inn i Oddernestunnelen

23.05: En mann med koffert går inn i Oddernestunnelen på E 18, og forklarer overfor politiet at han skulle ta en snarvei. Det er ingen god ide - og han blir bortvist.

KRISTIANSAND: Leter etter bilfører

21.50: En leiebil har kjørt av veien ved Timeneskrysset, og bilføreren har forsvunnet.

Politiet er på stedet og leter etter personen.

– Et vitne kom etter utforkjøringen, og så en person stikke til skogs. Det er en leiebil som disponeres av et firma, og som er tilgjengelig for flere personer. Vi har ikke kommet fram til vedkommende som stakk av, sier operasjonsleder John Repstad.

Søndag formiddag er fortsatt ingen pågrepet.

– Det er opprettet sak så må Randesund politistasjon ta saken videre på mandag, opplyser operasjonsleder Martin Ugland.

BIRKENES: Trafikkuhell

17.07: En bil har kjørt av veien ved Engesland. Det er ingen personskade. Fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Sak opprettes.

GRIMSTAD: Vann i veien

17.09: Det meldes om vann i veien på rv 420 ved Svennvig bru. Dette er gamle E 18 mellom Kristiansand og Arendal, og er i dag fylkesvei. Vegtrafikksentralen er varslet, som skal sørge for at det merkes opp på stedet.

RISØR: Laserkontroll

13.45: UP har gjennomført laserkontroll ved Furumoveien i Risør lørdag. Syv bilister fikk forenklede forelegg for fartsoverskridelser, der høyeste målte hastighet var 67 km/t i 50-sona.

LYNGDAL: Laserkontroll

13.30: UP har gjennomført laserkontroll på E 39 ved Skolandsvannet like vest for Lyngdal. Resultatet ble fjorten forenklede forelegg, der høyeste målte hastighet var 103 kilometer i 70-sona.

KRISTIANSAND: Skadeverk på biler.

11.16: Det er stukket hull på et eller flere dekk på tre-fire biler i Marviksveien. Politiet mottar anmeldelser.

– Hvis noen har gjort observasjoner, ring 02800, sier operasjonsleder Martin Ugland.

GRIMSTAD: Mistanke om promillekjøring.

11.02: En 54 år gammel mann ble stanset av UPs patrulje på Fevik i Grimstad etter mistanke om promillekjøring. Førerkort ble beslaglagt og sak opprettet.

ARENDAL: Utforkjørsel på E 18

10.40: Føreren av en polsk varebil kjørte av veien og havnet i bekken da han skulle plukke opp mobilen fra gulvet. Les egen sak.

AGDER: Forholdsvis rolig natt.

04.00: Politiet melder om en forholdsvis rolig natt til lørdag med en del ordensrelaterte forhold, men ingen alvorlige skader. Tre personer er kjørt til politiarresten i løpet av natten.

– Vi har ikke hatt noen spesielle episoder i løpet av natta. Det er som det pleier, en natt til lørdag: episoder knyttet til helg og uteliv, tildels alkohol, og litt meldinger på trafikale ting og støy. Men ikke noe alvorlig, melder operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt.

ARENDAL: Besittelse av elektrosjokkvåpen

01.00: En person ble pågrepet ved et utested i sentrum for besittelse av elektrosjokkvåpen, trusler og skadeverk på politibil.

– Vi fikk melding om en voksen mann som ble observert ved et utested i Arendal med en våpenlignende gjenstand. Da vi rykket ut viste det seg å være et elektrosjokkvåpen, og da mannen kom med trusler, forulempet tjenestefolkene på stedet og ødela en del på politibilen, ble han pågrepet og kjørt i arrest, forteller operasjonsleder.