Mye rar oppførsel på Sørlandet

I Kristiansand viftet en kvinne med spiss gjenstand. I Songdalen gikk en mann langs veien med kniv. I Kvinesdal gikk en kvinne amok med motorsag.

KRISTIANSAND: Politiet bevæpnet seg da de skulle pågripe en kvinne på en privat adresse i Kristiansand sentrum klokka 18.17 tirsdag kveld. Dette skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

Kvinnen ytret verbale trusler og var i besittelse av en spiss gjenstand som hun viftet med. Hun ble etter pågripelsen overlatt til helsevesenet. Ingen personer ble skadd.

Klokka 18.37 skal så en kvinne i Kvinesdal ha gått løs på en veranda med elektrisk motorsag. Politiet har vært på stedet hvor det var kontroll på situasjonen. Kvinnen er overlatt til helsevesenet.

Litt senere på kvelden melder politiet på Twitter at vitner har sett en mann gå gjennom Nodeland sentrum åpent bærende på en kniv. Dette var ved 2018-tiden.

– Vi fikk gode beskrivelser, og etterhvert fikk vi kontroll på ham på gang- og sykkelveien mellom Nodeland og Brennåsen, opplyser operasjonsleder Eyvind Formo ved politiets operasjonssentral.

Utover det faktum at han bar på en kniv uten slire, skal mannen ikke ha framstått som truende. Mannen var heller ikke synlig beruset. Politiet oppretter sak på bæring av kniv på offentlig sted.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.