KVINESDAL: Melding om bygningsbrann - var bål

23.02: Les egen sak.

VENNESLA: Brann i lagerbygg

21.35: Les egen sak.

KRISTIANSAND: Mistenkt for båttyveri

21.08: Politibåten pågrep en person mistenkt for tyveri av båt på Andøya.

MANDAL: Pågrepet i forbindelse med biltyveri

20.01: Bil ble stjålet i Mandal sentrum. Kl. 21.11 meldte en politipatrulje at den aktuelle bilen er funnet, og at en person ble pågrepet.

LILLESAND: Bil i autovernet på E 18

13.30: Les egen sak.

SØGNE: Nyere båt stjålet

11.40: Tyveri av båt – Buster XXL 2017 modell med 150 HK Yamaha på Krossnes. Båten er sort av farge, svarte seter med oransje søm.

AGDER: – Politibåtene har vært ute, og det har blitt pågrepet fem berusede båtførere, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Geir Andersen.

Det er flere enn det burde være, konkluderer Andersen.

– Vi ser absolutt behovet for å fortsette disse kontrollene, sier han og oppfordrer alle til å kjøre båt i edru tilstand.

LYNGDAL: Trafikkuhell, beruset fører

04.23: Det meldes om trafikkuhell ved FV 43, Kvåsveien. En bil er kjørt av veien. Fører var beruset, men ikke skadet. Føreren av bilen var en mann, og det opplyses om at han var eneste person på stedet da ulykken inntraff.

Saken oppdateres.

FLEKKEFJORD: Skade i forbindelse med et slagsmål

03.36: Politiet er i kontakt med en mann som skal være slått. Det meldes om mulig brudd i nesen. Mannen følges til legevakten av en kompis. Gjerningsmannen er kjent av fornærmede. Det er ennå uvisst om han anmelder forholdet. Politiet oppretter sak.

MANDAL: Person bortvises fra sentrum

03.23: En mann blir bortvist fra sentrum av politiet, etter å ha laget bråk i sentrum. Etterkom ikke pålegg. Mannen anmeldes for hendelsen.

FLEKKEFJORD: Sovende, beruset mann funnet i en veikant

03.03: Politiet melder om en sovende beruset mann som ligger i en veikant. Politiet drar til stedet. Mannen blir kjørt hjem med drosje.

LILLESAND: Promillekjøring av båt

03.06: Politiet melder om ny promillekjøring av fritidsbåt. Politibåten stanser kjører av fritidsbåten, og melder om en promille på 1,28. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Høylytt fest i seilbåt

03.12: Politiet melder om en høylytt fest i en seilbåt, ved gjestehavna i Kristiansand. Politiet drar til stedet og avslutter festen.

GRIMSTAD: Slagsmål

02.47: Politiet melder om slagsmål mellom flere personer. En er slått i ansiktet, med kutt i nesa. Nesebeinet er mulig brukket. En annen har fått ødelagt en skjorte. Den tredje personen skal også være angrepet, men denne personen er ikke skadet. To personer skal ha utøvd volden, som ifølge de fornærmede ikke var provosert. Ingen er foreløpig pågrepet. Politiet oppretter sak.

FLEKKEFJORD: Slåsskamp

02.36: Politiet er i kontakt med en mann som skal være slått. Mulig brudd i nesa. Mannen blir fulgt til legevakten av en kamerat. Gjerningsmannen er kjent av fornærmede, og det er uvisst om han anmelder forholdene.

KRISTIANSAND: Person bortvises fra sentrum

02.18: En dame bortvises fra sentrum fram til i morgen tidlig grunnet ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Beruset person på utested

02.14: En vakt på et utested kontakter politiet. En beruset person er ikke i stand til å ta vare på seg selv. Politiet drar til stedet. Personen er i besittelse av mindre mengder harsj. Mannen pågripes og kjøres i arrest. Politiet oppretter sak.

ARENDAL: Person bortvises fra sentrum

00.58: En vekter på et utested, i Nedre Tyholmsvei, ber om bistand fra politiet til å ta seg av en truende gjest. Mannen forlot utestedet, men ble seinere funnet av politiet. Mannen ble bortvist fra Arendal resten av natten.

VENNESLA: Bråk på restaurant

00.42: Politiet mottar en melding om bråk på en restaurant i Vennesla sentrum. Politiet melder om at innehaveren av restauranten har blitt slått. Politiet opplyser ikke om noen større skade. Ungdommene skal ha løpt fra stedet, uten å ha betalt for maten sin. Forholdet blir anmeldt.

LILLESAND: Båtfører tatt i promillekjøring

00.42: Enda en ny båtfører anmeldes for promillekjøring. Utåndingsprøven ga et resultat på 1,48 i promille.

LILLESAND: Ny båtfører stanset med promille

00.38: Politibåten har stanset en ny båtfører med promille. Utåndingsprøven ga et resultat på 1,48 i promille.

LILLESAND: Båtfører stanset med promille

00.25: Politibåten har stanset båtfører med promille. Utåndingsprøven ga et resultat på 1,8 i promille.

KRISTIANSAND: Person bortvises fra sentrum

00.18: Politiet bortviser en dame fra sentrum grunnet ordensforstyrrelser.