• forside
  • Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss
  • Forsiden
  • Innhold
  • Søk i Fædrelandsvennen
  • Nyheter
  • Kristiansand
  • Økonomi
  • Setesdal
  • Lister
  • Lillesand
  • Lindesnes
  • Vennesla
  • Sport
  • Start
  • Vipers
  • Lokalsporten
  • Sprek
  • Kultur
  • Lokalkulturen
  • Filmanmeldelser
  • Musikkanmeldelser
  • Bokanmeldelser
  • Mening
  • Lederartikler
  • Leserinnlegg
  • Kommentar
  • Kronikk
  • Ukeslutt
  • Aktuelt
  • Karriere
  • Familie og oppvekst
  • Digital
  • Bil
  • Grønnere familieliv
  • Abito
  • Reise
  • Magasin
  • Tjenester
  • E-avis
  • Kryssord, sudoku og spill
  • Tips oss
  • Nyhetsbrev
  • Annonsering
  • Historisk arkiv
    Her kommer kjøttdeigen ut fra maskineriet hos Jens Eide AS og skal emballeres forskriftsmessig. Det bidrar Jon Marius Jonskås til. Her kommer kjøttdeigen ut fra maskineriet hos Jens Eide AS og skal emballeres forskriftsmessig. Det bidrar Jon Marius Jonskås til. Foto: Rune Øidne Reinertsen

    Jens Eides rekordår

      Sjefred./Adm.dir.
      Eivind Ljøstad
      Nyhetsredaktør
      Jonas Mjaaland
      Kontakt oss
      Kundesenter
      Nyhetstips til redaksjonen

      Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatensregler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

      Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.

      Ansvarsmerket