«Breaking Bad» vant Golden Globe for beste TV-dramaserie

Los Angeles (NTB): «Breaking Bad» vant prisen for beste TV-drama og seriens hovedrolleinnehaver Bryan Cranston kunne ta med seg prisen som beste mannlige dramaskuespiller under Golden Globe-utdelingen.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

Kultserien Breaking Bads siste sesong var en av fjorårets store snakkiser i TV-verden, og serien var på forhånd favoritt til å vinne. Det er første gang serien vinner den gjeve prisen.

De andre nominerte i kategorien for beste TV-drama var «Downton Abbey», «The Good Wife», «House of Cards» og «Masters of Sex».

Bryan Cranston vant for beste mannlige hovedrolle i en dramaserie for sin tolkning av den kreftsyke tidligere kjemilæreren Walter Wight.

Robin Wright vant prisen for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie for rollen som Claire Underwood i den nyskapende Netflix-serien «House of Cards».

«Behind the Candelabra» vant prisen for beste TV-film eller miniserie, mens Elisabeth Moss vant i kategorien for beste kvinnelige skuespiller i en miniserie eller TV-film for sin innsats i «Top of the Lake». (©NTB)

Publisert: