Snoen: Tror ikke det påvirker Trumps kjernevelgerne

Oslo (NTB-Ines Margot Zander): Donald Trump får krass kritikk for kvinnekommentarer fra 2005. USA-kjenner Jan Arild Snoen sier at for de fleste av Trumps velgere er det nesten ingenting som kan få dem til å endre mening.

Publisert Publisert
  • NTB

— Dette er enda en episode som får mange til å si at han har gått for langt, nå er han ferdig. Dette er åpenbart ikke bra for Trump, men han har hatt såpass mange lignende episoder før at jeg ikke tør å trekke den konklusjonen, sier Minerva-kommentator Snoen til NTB.

— For de fleste av Trumps tilhengere er det nesten ingenting som kan få dem til å endre mening. Han har en solid gruppe velgere som nesten ikke lar seg påvirke av noe, fortsetter USA-kjenneren. Han tror derimot at usikre velgere vil kunne la seg påvirke på vei bort fra Trump.

Videoen som har skapt bølger i presidentvalgkampen ble tatt opp i 2005, men ble publisert av Washington Post fredag. Donald Trump befinner seg inne i en buss under opptaket og vet tilsynelatende ikke at lyden blir tatt opp. I samtale med radiovert Billy Bush forteller Trump om hvordan han prøver seg på kvinner.

— Jeg blir automatisk tiltrukket av vakre kvinner. Jeg bare begynner å kysse dem. Det er som en magnet. Bare kysser. Jeg venter ikke engang. Og når du er en stjerne, lar de deg gjøre det. Du kan gjøre hva som helst, sier Trump.

Den nåværende presidentkandidaten går videre til å fortelle at han beføler kjønnsorganene til kvinnene. (©NTB)

Publisert