Tom Hugo Hermansen og Alexandra Rotan og Fred René Buljo i gruppen Keiino er klar til å reise hjem etter lørdagens finale i Eurovision Song Contest . Nå planlegger de de fremtidige konserter og plater. Tom Hugo Hermansen og Alexandra Rotan og Fred René Buljo i gruppen Keiino er klar til å reise hjem etter lørdagens finale i Eurovision Song Contest . Nå planlegger de de fremtidige konserter og plater. Foto: Terje Bendiksby/ NTB scanpix

Keiino skal lete verden rundt etter urfolksmusikk

Eurovision-femteplassen markerer overgangen til et nytt kapittel for Keiino. Nå planlegger bandet å samle musikk fra urfolk til et konseptalbum.

Søndag formiddag slappet Tom Hugo Hermansen og Alexandra Rotan og Fred René Buljo av før hjemreise til Norge. Foto: Terje Bendiksby/ NTB scanpix

Først opptrer Keiino på MGPjr kommende lørdag. Så kommer det en ny singel kommer i løpet av en måned.

– Og det blir en del store opptredener, sier Tom Hugo Hermansen, som er hemmelighetsfull om disse fordi de ikke er offentliggjort ennå.

– Og så er det store målet vårt å spille inn et album med andre urfolksartister. Vi må prøve å finne en løsning for å finansiere det, sier han.